Oblikovanje
Zunanjost
Z jasnim Oplovim oblikovanjem in nemško pozornostjo do podrobnosti Combo-e Life uresničuje zahteve sodobne družine in profesionalnih prevoznikov. Notranjost s prostornostjo in praktičnimi inovacijami vsako pot spremeni v užitek, zunanje poteze Comba-e Life pa izražajo sodoben in samozavesten slog. 
Notranjost
Višje sedenje, intuitiven nadzor, ogrevanje volanskega obroča1 in obilo prostora – pametna kabina Comba Life dovršeno povezljivost združuje s praktičnimi funkcijami. 

Notranjost je osredotočena na voznikovo ergonomijo in zagotavlja odlično organiziran, intuitiven prostor z veliko sredinsko konzolo1, razdeljen v tri funkcionalna območja, vključno s posebnim prikazom e-mobilnostnih informacij, kot sta napolnjenost baterije in poraba energije. Informativno-razvedrilni sistem je vgrajen v zgornjem delu, pod njim pa so elementi za nastavljanje ogrevanja in prezračevanja. V spodnjem delu je priročen in preprosto dosegljiv prostor za shranjevanje.                                                                                                    

 

1Za doplačilo.

Panoramska streha

Zazrite se v nebo skozi panoramsko streho s stropnim predalom1 in električnim senčnikom. LED lučke v lebdečem predalu ustvarijo sproščeno vzdušje v kabini.

 

1Za doplačilo.

 
Dnevne LED luči

Dnevne LED luči1 povečajo učinkovitost in varnost tako za vas kot za druge udeležence v prometu, ko se odpravite na vožnjo podnevi.

 

1Za doplačilo pri izbranih stopnjah opreme.