Peljite dlje

S poznavanjem in upoštevanjem glavnih dejavnikov, ki vplivajo na Doseg, boste kar najbolje izkoristili svojega Comba-e Life. 

Hitrost
Hitrost je dejavnik z največjim vplivom na doseg. Pri stalni hitrosti 130 km/h se doseg vašega Comba-e Life v primerjavi z navedenim po WLTP prepolovi.  
Slog vožnje
Vsako pospeševanje zahteva energijo. In po vsakem močnem zaviranju boste morali spet pospešiti. Do okolja prijazen način vožnje in rekuperativno zaviranje z vašim Combom-e Life vam lahko pomagata prihraniti do 15 % dosega!  
Prijetna temperatura in ogrevanje
Zaradi ogrevanja se lahko doseg v posameznih letnih časih razlikuje do 35 %, saj se energija neposredno odvzame bateriji. Predhodno prilagajanje temperature vašega Comba-e Life med polnjenjem je odličen način za ohranitev dosega in udobno potovanje.  
NASVET: prikazani doseg v vašem Combu-e Life je tudi pri povsem napolnjeni bateriji samo predvidevanje na osnovi prejšnjega načina vožnje. Če boste upoštevali dejavnike, ki vplivajo na doseg (npr. hitrost, slog vožnje, ogrevanje zaradi udobja), se bo prikazani doseg prilagodil vašemu novemu načinu vožnje.