Tehnologija
Napredna pomoč vozniku
Izostri svoje čute. Napredni sistemi za pomoč vozniku spremljajo številne razmere na cesti in v prometu, da radikalno izboljšajo varnost in omogočijo preprosto uživanje v vožnji s funkcijami, kot so IntelliLux Pixel LED žarometi, razširjeni projekcijski zaslon, Intelli-Drive in Intelli-Vision.1 
1 Oplovi asistenčni sistemi so namenjeni podpori vozniku v okviru omejitev sistema. Voznik ostaja odgovoren za vožnjo vozila.
Sistem infotainment
Digitalno očiščena armaturna plošča Pure Panel® omogoča brezžično povezavo z aplikacijama Apple CarPlay™ in Android Auto™ ter individualno upravljanje profilov in prepoznavanje voznika. Svoje prenosne naprave lahko polniš brezžično in uporabljaš povezane storitve, kot sta SOS klic in asistenčni klic, z glasovnim upravljanjem s funkcijo prepoznavanja naravnega jezika pa lahko ohraniš roke na volanu. 
Storitve OpelConnect
Pametni tehnološki sistemi in povezane storitve,1 ki ponujajo povezljivost in sodobne inovacije za varnost ter zagotavljajo vznemirljivo in učinkovito potovanje.
Brezskrbnost: SOS klic in asistenčni klic,2 pregled stanja vozila in informacije o vozilu pa zagotavljajo podatke o prevoženih kilometrih, količini goriva ali opozorilih o potrebnem vzdrževanju za dober občutek v vsakem trenutku.
Priročnost: storitev e-daljinskega upravljanja3 za preverjanje napolnjenosti baterije, upravljanje polnjenja in nastavljanje ogrevanja ali hlajenja kabine že pred vožnjo prek aplikacije myOpel.
Pametna vožnja: paket povezane navigacije Plus4 in storitev za upravljanje poti in vožnje omogočata sproščeno potovanje. 

1 Razpoložljivost in obseg storitev sta odvisna od države in različice modela. Storitve lahko zahtevajo naročnino/plačilo za uporabo in so odvisne od pokritosti in razpoložljivosti mobilnega omrežja.

2 Uporaba SOS in asistenčnega klica zahteva podpis soglasja z Določili in pogoji ter pisno soglasje za lokalizacijo vozila ob naročilu vozila, odvisna pa je od razpoložljivosti in pokritosti z omrežjem. Pomoč na cesti (Oplova storitev zagotavljanja mobilnosti) je brezplačno na voljo v prvem letu po prvi registraciji vozila, po tem je na voljo ob plačilu naročnine. Informacije o možnostih Opel Connect najdeš na naslovu www.opel.si/connect, o Oplovi pomoči na cesti pa na naslovu https://www.opel.si/pregledi-dodatki/garancija/pomoc-na-cesti.html. Veljajo ustrezna določila in pogoji.

3 Samo za priključno hibridno Astro

4 Storitve Paketa povezane navigacije Plus so brezplačno na voljo 36 mesecev po aktiviranju. Po poteku tega obdobja so storitve na voljo ob plačilu naročnine. Razpoložljivost in obseg storitev se razlikujeta glede na državo in različico modela. Storitve lahko zahtevajo naročnino/plačilo za uporabo in so odvisne od pokritosti in razpoložljivosti mobilnega omrežja.