Prijavite se v myOpel

myOpel

Spoznajte več o Servis Plus programu

Opel Servis Plus

OPLOVI SERVISNI PAKETI - PONUDBA MESECA!

V oplov program zvestobe - Opel Servis Plus so vključena Opel vozila starejša od 4 let.

 

Starejše kot je vozilo, večje popuste na ceno nadomestnih delov in delovne ure pooblaščenega Opel servisa lahko dosežete. Seveda le v primeru, če ste prijavljeni v myOpel.

 

Iz naših servisnih paketov, v sklopu programa Servis plus priporočamo:

1. Metlice brisalnikov –
Corsa D: 35,80€ (DDV vključen)*

Kdaj zamenjati metlice brisalnikov?

 

a. Pogled je bolj ali manj odličen, brez zamegljenih delov – metlice so v dobrem stanju in jih še ni potrebno zamenjati.

b. Pogled je zamegljen in nejasen na nekaj mestih – čimprej zamenjajte metlice brisalnikov, ko je to mogoče.

c. Pogled je zelo omejen in meglen – takoj zamenjajte metlice brisalnikov, saj obstaja veliko tveganje za vašo varnost v prometu.

2. Garnitura pogonskega jermena –
Astra J: 225,80€ (DDV vključen)*

V motorju lahko pride do medsebojnega trka batov in ventilov, če se zobati jermen pretrga ali preskoči. Običajno se okvarijo le ventili, a v nekaterih primerih lahko pride tudi do okvare batov in ojnice ter odmične gredi. Pri visokih vrtljajih lahko vse skupaj privede do večje okvare motorja, kar ima lahko za posledico velike stroške.

 

Zaradi tega je potrebno zobati jermen zamenjati, ko napoči interval za njegovo zamenjavo, kot je to predvidel proizvajalec v servisni knjižici.  Zamenjavo zobatega jermena je potrebno opraviti v strokovno  usposobljeni delavnici, najbolje v Oplovi pooblaščeni delavnici, saj je zelo pomembno, da se z zamenjavo garniture zobatega jermena pravilno nastavi fazo odpiranja in zapiranja ventilov

3. Filter kabinskega zraka –
Zafira B: 28,60€ (DDV vključen)*

Ni vam več potrebno prenašati „slabega vonja“ v vozilu. Klimatska naprava, ki je standardna oprema večine novih vozil, omogoča nastavitev temperature po vaši želji, vgradni kabinski zračni čistilnik pa zadržuje neželjene delce iz zraka kot so npr. pelod, prah, bakterije ali alergeni. Predpogoj za to je redna menjava kabinskega čistilnika zraka, najkasneje po vsakih 15.000 prevoženih km ali najmanj 2x letno.

Prva zamenjava filtra je priporočljiva spomladi, da se odstranijo vse sledi zime, druga zamenjava pa jeseni, ko je filter poln obilne količine peloda toplih mesecev.

 

Obiščite svojega pooblaščenega serviserja Opel. Vaš avtomobil vam bo hvaležen!

 

* Ponudba velja pri pooblaščenih Opel partnerjih, ki sodelujejo v Opel Servis Plus programu.