Opel Vivaro – Udobje in funkcionalnost

Testna vožnja

Testna vožnja vam lahko pove več kot tisoč slik. Kliknite tukaj in izkusite resničnost.

Rezervirajte si termin testne vožnje

Prostoren, udoben in priročen.

Slaba organizacija zahteva preveč dragocenega časa. Opel Vivaro prinaša novo raven priročnosti, udobja in možnosti za shranejvanje.

Enlarge

Voznikovo okolje

Visoko nameščena prestavna ročica na armaturni plošči, nov, po višini in globini nastavljiv volan s kontrolami za sistem Infotainment, v šestih smereh nastavljiv sedež z naslonom za roke in ledveno oporo ter pregledni instrumenti vozniku zagotavljajo udobje in nadzor.


Enlarge

Številne možnosti za shranjevanje v kabini

9 prostorov za shranjevanje v armaturni plošči, priročno nameščena držala za pijače in skupno več kot 24 litrov prostornine odlagališč v armaturni plošči ob 54 litrov velikem predalu pod pisarniško klopjo, ki je na voljo za doplačilo, zagotavljajo, da boste našli prostor za vse svoje pripomočke.


Enlarge

Opremljen za posel

S priročno odstranljivo podlogo, ki jo je možno varno pritrditi v navpičnem položaju, ima voznik na dosegu vse pomembne dokumente, zato ne izgublja časa z iskanjem. Med opremo mobilne pisarne so:

 

  • Pisarniška klop s preklopnim srednjim delom, ki vključuje odstranljivo podlogo in predal, primeren za tablični ali prenosni računalnik.
  • Priklopna postaja za pametni telefon na armaturni plošči.
  • Priklopna postaja za tablični računalnik na zgornjem delu armaturne plošče.

 

Za dodatno učinkovitost sta na voljo tudi odklepanje in zagon brez ključa ter selektivno zaklepanje vrat.


Enlarge

Prvorazredni sistem Infotainment

Izbirate lahko v bogati paleti naprednih sistemov Infotainment. Sistema R16 BT USB in CD18 BT USB nudita pretočno predvajanje in prostoročno telefoniranje prek Bluetootha®, priključek USB in zunanji USB pa omogočata priklop mobilnih naprav.

 

Navi 50 doda 7-palčni barvni zaslon na dotik in zemljevide za Zahodno ali Vzhodno Evropo. Z brezplačno aplikacijo 'AHA' na povezanem pametnem telefonu lahko prek zaslona na dotik dostopate do družabnih medijev, kot sta Facebook ali Twitter, in do spletnih radijskih postaj. Za telefone iPhone je na voljo glasovno upravljanje Siri. Najzmogljivejši sistem IntelliLink Navi 80 poskrbi še za dodatne možnosti, kot so prikaz 3D iz ptičje perspektive, napredno glasovno upravljanje in pretočno predvajanje zvoka prek Bluetootha®. Zaslon lahko prikazuje tudi sliko vzvratne kamere.


Enlarge

Več udobja. Manj stresa.

Za klimo v notranjosti vozila sta na voljo ročna in elektronska klimatska naprava (ECC) samo za voznikovo kabino.

 

Z vzvratno kamero lahko spremljate pot vozila in si tako znatno olajšate vzvratno vožnjo, saj je na zaslonu na dotik navigacijskega sistema prikazana slika z dinamičnimi smernicami oziroma so na notranjem vzvratnem ogledalu prikazane statične smerne linije.