Novi Opel Vivaro – Različice

Testna vožnja

Testna vožnja vam lahko pove več kot tisoč slik. Kliknite tukaj in izkusite resničnost.

Rezervirajte si termin testne vožnje

OPEL VIVARO ZA VSAK NAMEN.

Za vse vrste poslovanja in delovne zahteve boste med srednje velikimi dostavniki našli popoln model Opel Vivaro zase. Furgon, furgon z dvojno kabino ali platforma s kabino – paleta je pestra, izbira pa je v vaših rokah.

Enlarge

Furgon

Mojster za vse. Opel Vivaro furgon je nadvse privlačen za manjša podjetja, hitre dostave ali popravila pri naročniku. Z dvema dolžinama, dvema višinama, prostornino prostora za tovor od 5,2 m3 do 8,6 m3 in največjo nosilnostjo do 1200 kg je prava rešitev za vse naloge, ki čakajo manjše in srednje velike dostavnike.


Enlarge

Furgon z dvojno kabino

Z ustrezno namestitvijo za delovno ekipo in vso potrebno orodje je furgon z dvojno kabino privlačen za različne dejavnosti – med drugim se odlično izkaže v gradbeništvu, urejanju okolice ter namestitvah in servisiranju alternativnih virov energije. Z do šestimi sedeži in dvema dolžinama z izjemnim celovitim dostopom postavlja nova merila glede priročnosti pri prevozu delovnih ekip.


Enlarge

Platforma s kabino

Vivaro platforma s kabino z dolgo medosno razdaljo (L2) in največjo dovoljeno skupno maso vozila 2990 kg je idealna osnova za prilagojene nadgradnje izbranih specialistov.