Opel Vivaro – Prostornost in nosilnost

Testna vožnja

Testna vožnja vam lahko pove več kot tisoč slik. Kliknite tukaj in izkusite resničnost.

Rezervirajte si termin testne vožnje

Prostor za tovor do 1,2 tone.

Optimalna zasnova, obsežna ravna tovorna površina in preprost dostop poskrbijo, da boste z Opel Vivarom brez težav prepeljali vse tovore.

Enlarge

Izobilje prostora

Dve dolžini in dve višini furgona omogočata prevoz tovorov s prostornino do 8,6 kubičnega metra. Pri krajši medosni razdalji je lahko tovor dolg 2537 mm, pri daljši pa 2937 mm. Notranjost prostora za tovor je idealno zasnovana za prevoz evro-palet, preprosto jih lahko naložite kar tri.


Enlarge

Preprost dostop – možnost prevoza dolgih predmetov

Za preprost dostop do tovora so stranska vrata izjemno široka in omogočajo natovarjanje blaga na evro-paletah, zadnja vrata pa se lahko za doplačilo odprejo kar do 250 stopinj. Za doplačilo so na voljo tudi dvižna zadnja vrata. Možnost FlexCargo iz opreme za doplačilo omogoča prevoz dolgih predmetov, saj vključuje lopute v predelni steni in sovoznikovem sedežu; pri krajši medosni razdalji lahko prevažate predmete, dolge do 3750 mm, pri daljši medosni razdalji pa 4150 mm.


Enlarge

Zavarujte svoje imetje

Optimalno nameščeni obročki za pritrditev omogočajo popolno zaščito tovora in potnikov v vozilu. Za zaščito notranjosti je na voljo široka paleta talnih oblog in stenskih oblog, izdelanih po meri za neoviran dostop do standardnih in dodatnih kavljev in obročkov za pritrditev tovora.


Enlarge

Nosilni sistemi

Nosilni sistem Sortimo Simpleco je izdelan iz trpežnih, a lahkih materialov in vam omogoča, da sami izberete razporeditev polic in predalov. Neskončno prilagodljivi sistem Sortimo Globelyst nudi odgovor za vsa vprašanja glede shranjevanja. Praktičen, lahek in čvrst sistem polic in predalov Bott Craftsman odlično dopolni vaš dostavnik.