Opel Vivaro – Dodatna oprema

Testna vožnja

Testna vožnja vam lahko pove več kot tisoč slik. Kliknite tukaj in izkusite resničnost.

Rezervirajte si termin testne vožnje

Dodatna oprema za OPEL Vivaro.

Vivaro prinaša nagrajeno Oplovo oblikovanje tudi v ta segment. Poleg standardne opreme in opreme za doplačilo lahko izbirate še v bogati paleti dodatne opreme, s katero boste izkoristili vse možnosti, ki jih nudi vaš Vivaro.

 

Za celotno ponudbo si poglejte spletni katalog dodatne opreme za Opel Vivaro, ali pa vprašajte pri lokalnem pooblaščenem trgovcu z vozili Opel.

Enlarge

Udobje in vzdrževanje

Ne glede na to, ali ga uporabljate kot delovno vozilo ali za družinske prevoze, vaš Vivaro bo poskrbel, da se boste počutili kot doma. Našli boste vse potrebno za ureditev po svojem okusu, od talnih preprog do prekrival sedežev.


Enlarge

Informacijsko-razvedrilni sistem Infotainment

Ostanite povezani – s pisarno, z družino, s prometnimi informacijami in z navodili za potovanje. Preverite izdelke za vaš dostavnik Vivaro.


Enlarge

Varnost in zaščita

Vozite varneje in poskrbite, da bo vaš Vivaro še dolgo lep. Poskrbite za potnike in tovor ter bodite vedno pripravljeni. Nudimo vam sisteme za pomoč pri parkiranju in vzvratne kamere, zaščite stranic in varnostne obloge, komplete žarnic in otroške sedeže.


Enlarge

Prilagajanje videza

Vivaro navdušuje z videzom zunanjosti in notranjosti. Bi želeli dodati še osebni pečat? Preverite to dodatno opremo, v kateri so tudi stranske stopnice in pokrovi ogledal.


Enlarge

Prevozni in nosilni sistemi

Vivaro navdušuje z maksimalno in optimalno zmogljivostjo. Opel pa nudi še dodatno opremo, ki vam bo pomagala pri organizaciji vseh prevozov v vozilu in na njem. Od notranjih oblog in opažev do strešnih sistemov, vlečnih kljuk in sistemov za pritrjevanje – v naši ponudbi boste zagotovo našli pripomočke, ki vam bodo olajšali življenje. Naš izbor vključuje originalne izdelke Opel in izdelke našega partnerja Thule, vodilnega podjetja na področju nosilnih sistemov.


Enlarge

Platišča

Združite slog s praktičnostjo. Opel nudi pestro paleto jeklenih platišč in platišč iz lahkih kovin, pa tudi zimske pnevmatike na platiščih. Za popolno brezskrbnost izberite še snežne verige Thule.