Nazaj
Naprej
Nazaj
Naprej

OPEL COMBO.

Prostorno majhno gospodarsko vozilo.

Dve dolžini, dve višini, štirje motorji, ki se lahko kombinirajo s Start/Stop sistemom, ročni menjalnik za motor 1.6 CDTI z 90 KM in nosilnost do ene tone – gospodarska vozila Opel Combo poskrbijo za vse. Želite vozilo, ki nudi več? Pripravljeno je na uporabo.

 

Opel Combo je zasnovan za prevoz tovora, ljudi in poslovnih sredstev z nizkimi stroški. Spremenil bo vaše poslovanje. Oglejte si, zakaj:

  • Prostor za tovor in zmogljivost
  • Praktična in prostorna zasnova
  • Udoben, priročen in varen
  • Nosilnost in prostornost, ki sta najboljši v razredu
  • Izjemna varčnost in zmogljivost

Enlarge

5,4 m3 in nosilnost do ene tone

Opel Combo je kompakten, prostoren in omogoča preprosto natovarjanje, prevoz tovorov z maso do ene tone in prostornina do 5,4 m3 pa ga uvrščata v sam vrh razreda. To zadošča za večino potreb pri prevozu manjših tovorov in zagotavlja rezervo za priložnosti, ki zahtevajo dodaten prostor ali večjo zmogljivost.


Enlarge

Za preprostejše življenje

Preprosto natovarjanje, preprosto prilagajanje in vsestranskost – Opel Combo nudi pestro izbiro funkcij, velikosti in opreme.


Enlarge

Svež in pripravljen za delo

Opel Combo varuje tovor, osebje in druge udeležence v prometu. To sicer ne zmanjša delovne obremenitve, zato pa odpravlja skrbi.


Enlarge

Domišljena kombinacija

Zmogljivost, praktičnost, trpežnost in funkcionalna eleganca so čudovito zlite v modelu Opel Combo.


Enlarge

Vozite dlje, prihranite več

Nizka poraba goriva, dolgi servisni intervali in garancija proti prerjavenju – zaradi stroškov uporabe modela Opel Combo ne boste zašli v rdeče številke.


Enlarge

Ponudba različic

Z bogato standardno opremo se je Opel Combo sposoben prilagoditi vsem vašim poslovnim potrebam. Svoje vozilo lahko nadgradite z bogato ponudbo naprednih funkcij za udobje in sistemov infotainment. Nizka ali visoka streha, dolga ali kratka karoserija, zastekljena ali nezastekljena vrata in izbira med standardno ali večjo nosilnostjo. Vse je tako preprosto.


Opel Combo – naslednji koraki
Naslednji koraki

Več informacij o modelu Opel Combo