Opel Zafira Family – pregled

Prenosi

Opel Zafira Family.

Varčen 7-sedežnik.

Opel Zafira Family, ki je svetlobna leta oddaljena od dolgočasnega, škatlastega večnamenskega vozila, ustreza vsakemu družinskemu življenjskemu slogu. Zafira Family ima do sedem sedežev, izjemno obliko zunanjosti in notranjosti ter nudi živahno zmogljivost in neverjeten užitek pri vožnji.

 

Iščete edinstveno kombinacijo privlačnosti in prilagodljivosti? Oglejte si značilnosti naprednega modela Opel Zafira Family.

  • Prepričljiva prilagodljivost življenjskemu slogu
  • Razkošne možnosti za udobje
  • Osupljiv in privlačen videz
  • Celovita varnost
  • Učinkoviti pogonski sklopi
Konfigurirajte svojo Opel Zafiro Family

Enlarge

Ponudba modelov

Opel Zafira Family s paketom Enjoy je opremljena z visokim nivojem standardne opreme in jo je mogoče nadgraditi s privlačnimi dodatki in paketi.


Enlarge

Ustvarjalna vsestranskost

Opel Zafira Family nudi izjemne možnosti izbire. Svoj prostor lahko prilagodite točno tako, kot si želite. Spremenljiva razporeditev sedežev z domiselnimi možnostmi za shranjevanje predmetov vam poenostavi življenje.


Enlarge

Celovito udobje

Visoka raven udobja za voznika ne pomeni, da so sopotniki v vozilu Opel Zafira Family zapostavljeni. Zafira Family je svetla, prostorna, udobna in domiselna, ne glede na to, kje sedite.


Enlarge

Sodoben prostor

Naveličani običajnih družinskih avtomobilov? Opel Zafira Family je dobrodošla sprememba. S svojimi elegantnimi linijami in privlačno vsestransko notranjostjo Zafira Family izstopa iz množice. Družinsko potovanje še nikoli ni bilo tako brezskrbno.


Enlarge

Dinamično izjemna

Ne glede na to, ali ste sami ali je vozilo polno, podvozje modela Opel Zafira Family združuje odličen in varen oprijem z vgrajenimi tehnološkimi inovacijami. Rezultat je pravo zadovoljstvo pri vožnji z vrhunsko varnostjo.


Enlarge

Učinkoviti dizelski in bencinski motorji

Inovativna tehnologija motorjev zagotavlja nizke emisije in majhno porabo goriva ter izjemen užitek v vožnji z Zafiro Family.


Opel Zafira Family – naslednji koraki
Naslednji koraki

Več informacij o Opel Zafiri Family.

  • Primerjajte modele
  • Oglejte si tehnične podatke