Opel Vivaro – Udobje in funkcionalnost

Testna vožnja

Testna vožnja lahko pove več kot tisoč slik. Kliknite tukaj in izkusite resničnost.

Rezervirajte si termin testne vožnje

Prostoren, udoben in priročen.

Z devetimi udobnimi sedeži in prilagodljivim prostorom za prtljago je Opel Vivaro prevoz oseb dvignil na novo raven.

Enlarge

Voznikovo okolje

Visoko nameščena prestavna ročica na armaturni plošči, po višini in globini nastavljiv volanski obroč s kontrolami za sistem Infotainment, v šestih smereh nastavljiv sedež z naslonom za roke in ledveno oporo ter pregledni instrumenti vozniku zagotavljajo udobje in nadzor.


Enlarge

Številne možnosti za shranjevanje v kabini

Obsežni odprti in zaprti prostori za shranjevanje v armaturni plošči in optimalno nameščena držala za pijače poskrbijo, da boste na potovanju našli prostor za vse, kar potrebujete.


Enlarge

Več sedežev ali več prostora za prtljago?

Z devetimi udobnimi sedeži in prilagodljivim prostorom za prtljago je Opel Vivaro idealna izbira za prevoze potnikov (shuttle), dejavnosti v prostem času in velike družine. Pri standardni konfiguraciji je za prtljago na voljo do 1,8 m3. S preklopom sedežev v tretji vrsti ali odstranjevanjem sedežne klopi v drugi in tretji vrsti lahko glede na medosno razdaljo povečate prostornino za tovor vse do 6 m3.


Enlarge

Opremljen za posel

Dvosedežna sovoznikova klop v Vivaru poskrbi za dodatno vsestranskost s predalom pod sedežem. Velika prednost za vse, ki morate svoje delo opraviti kar na vozniškem sedežu ali uporabljati digitalne naprave za komunikacijo z drugimi, sta priklopna postaja za pametne telefone na vrhu armaturne plošče in držalo za tablične računalnike na zgornjem delu armaturne plošče, saj zagotavljata idealno dosegljivost in preglednost.


Enlarge

Prvorazredni sistem Infotainment

Izbirate lahko v bogati paleti naprednih sistemov Infotainment. Sistema R16 BT USB in CD18 BT USB nudita pretočno predvajanje in prostoročno telefoniranje prek Bluetootha®, priključek USB in zunanji USB pa omogočata priklop mobilnih naprav; digitalni avdio sistem (DAB+) je na voljo za doplačilo.

 

Navi 50 doda 7-palčni barvni zaslon na dotik in zemljevide za Zahodno ali Vzhodno Evropo. Z brezplačno aplikacijo 'AHA' na povezanem pametnem telefonu lahko prek zaslona na dotik dostopate do družbenih medijev, kot sta Facebook ali Twitter, in do spletnih radijskih postaj. Za telefone iPhone je na voljo glasovno upravljanje Siri. Najzmogljivejši sistem IntelliLink Navi 80 poskrbi še za dodatne možnosti, kot so prikaz 3D iz ptičje perspektive, napredno glasovno upravljanje in pretočno predvajanje zvoka prek Bluetootha®. Zaslon lahko prikazuje tudi sliko vzvratne kamere.

 

Prepoznavanje govora za Infotainment sistem, ki omogoča glasovno upravljanje različnih funkcij navigacijskega sistema iin telefonskega portala, trenutno ni na voljo v slovenskem jeziku. Na voljo so jeziki: angleščina, nemščina, francoščina, italjanščina, španščina, portugalščina, nizozemščina, ruščina, kitajščina in korejščina.


Enlarge

Več udobja, manj stresa.

Opel Vivaro je lahko opremjen z ročno klimatsko napravo za prednji in zadnji del vozila ter z dodatnim ogrevanjem zadnjega dela.

 

Z vzvratno kamero lahko spremljate pot vozila in si tako znatno olajšate vzvratno vožnjo, saj je na zaslonu na dotik navigacijskega sistema prikazana slika z dinamičnimi smernicami oziroma so na notranjem vzvratnem ogledalu prikazane statične smerne linije.