Bluetooth® združljivost

Želite svoje naprave v avtomobilu uporabljati varno in enostavno? Tukaj boste našli več informacij o prostoročnem telefoniranju, pretakanju glasbe in marsičem drugem.

Združljivi mobilni telefoni

NOVA OPEL INSIGNIA.

Tehnološko napredna limuzina.

Elegantna, aerodinamična, tehnično in tehnološko napredna nova Opel Insignia izkorišča zagon, s katerim je prevzela vodilno vlogo v svojem razredu, in prinaša dodatno prefinjenost. Čaka vas povsem nov način povezovanja z vašim vozilom. Vstopite v novo popolnost, ki vas pričakuje z novo Insignio.

 

Nova limuzina Opel Insignia je z revolucionarnim oblikovanjem, tehnologijo in motorji ecoFLEX, ki navdušujejo z emisijami CO2 samo 99 g/km, zagotovo nekaj posebnega. Oglejte si, zakaj tako izstopa.

 

 • Prodorna oblika
 • Razvajajoče udobje
 • Številne funkcije za pomoč vozniku
 • Napreden vmesnik za upravljanje naprav
 • Osupljiva vozna dinamika
 • Vrhunska raven varnosti

Enlarge

Polna navdiha, spodbude in prefinjenosti

Opel Insignia je postavila nova merila za celoten razred. Nova Insignia z izjemno sorazmernostjo in brezčasnimi potezami prinaša novo prefinjenost. Posebno pozornost lahko posvetite tudi novi čistosti izraza in kakovosti.


Enlarge

Udobje, ki ga boste cenili

Zaobljene poteze in vrhunska ergonomija, ki zagotavlja preprost dostop in nadvse udobno uporabo. Odlični materiali, izjemne možnosti za shranjevanje in neprekosljivo udobje prevzamejo že ob prvem srečanju.


Enlarge

Zanesljiva in varna

Nadzor je nadvse pomemben, zato se lahko zanesete, da vam bo nova Insignia pomagala varno obvladati vse kritične trenutke. Odkrijte tehnologijo, ki zagotavlja boljšo zaščito in več udobja ter daje nov polet dinamični vožnji.


Enlarge

Nova merila glede dinamične vožnje

Z dinamičnostjo nova Insignia krepko presega svoj razred. Kombinacija vrhunskega vodenja in novih zmogljivih motorjev zagotavlja osupljivo vozno izkušnjo.


Enlarge

Varnejša in zanesljivejša

Insignia je postavila nova merila glede aktivne in pasivne varnosti v celotnem razredu. Nova Insignia gradi na teh temeljih in uvaja najvišja merila.


Enlarge

Informacije po vaši meri

Napredne tehnologije, ki vam pomagajo in sodelujejo z vami, jasni prikazi, preprost dostop in uporaba so značilnosti popolnega uporabniškega vmesnika (HMI) v novi Opel Insignii, s katerim boste imeli vedno na voljo podrobne informacije in intuitivno upravljanje.


Enlarge

Ponudba modelov

 • Nova Opel Insignia od 22.510,00 EUR
 • Nova Opel Insignia Edition od 23 310,00 EUR
 • Nova Opel Insignia Active od 25 870,00 EUR
 • Nova Opel Insignia Cosmo od 25 710,00 EUR
 • Nova Opel Insignia OPC od 49 180,00 EUR


Nova štirivratna Opel Insignia – Naslednji koraki
Naslednji koraki

Več informacij o novi štirivratni Opel Insignii