Bluetooth® združljivost

Želite svoje naprave v avtomobilu uporabljati varno in enostavno? Tukaj boste našli več informacij o prostoročnem telefoniranju, pretakanju glasbe in marsičem drugem.

Združljivi mobilni telefoni

Nova Opel Insignia.

Tehnološko popolna kombilimuzina.

Nova petvratna Opel Insignia je elegantna, prefinjena, tehnično in tehnološko napredna ter združuje športno eleganco s praktičnostjo kombilimuzine s petimi vrati. Čaka vas povsem nov način povezovanja z vašim vozilom. Vstopite v novo popolnost, ki vas pričakuje z novo Insignio.

 

Nova petvratna Opel Insignia vas bo popolnoma prevzela z revolucionarnim oblikovanjem, tehnologijo in motorji ecoFLEX z emisijami CO2, ki ne presežejo 99 g/km. Oglejte si, zakaj tako izstopa.

 

  • Prodorna oblika
  • Razvajajoče udobje
  • Številne funkcije za pomoč vozniku
  • Napreden vmesnik za upravljanje naprav
  • Osupljiva vozna dinamika
  • Vrhunska raven varnosti

 


Enlarge

Polna navdiha, dovršena in prefinjena

Originalna petvratna Insignia je postavila nova merila v svojem razredu in zdaj letvico postavlja še višje. Ohranja navdušujočo skladnost, a zdaj bolj jasno izraža, da sodi v višji razred.


Enlarge

Elegantno udobje še bolj podrobno

Zaobljene poteze in otipljivo kakovost dopolnjuje dovršena ergonomija, ki poskrbi, da je vse dobro pregledno in dosegljivo. Dobrodošli v novi petvratni Insignii – kamor koli boste sedli, boste vedno v prvem razredu.


Enlarge

Pomoč 360°

Nadzor je nadvse pomemben, zato se lahko zanesete, da vam bo nova Insignia pomagala varno obvladati vse kritične trenutke. Odkrijte tehnologijo, ki zagotavlja boljšo zaščito in več udobja ter daje nov polet dinamični vožnji.


Enlarge

Moč in nadzor

Z dinamičnostjo nova Insignia krepko presega svoj razred. Kombinacija vrhunskega vodenja in novih zmogljivih motorjev zagotavlja osupljivo vozno izkušnjo.


Enlarge

Varnejša in zanesljivejša

Insignia je postavila nova merila glede aktivne in pasivne varnosti v celotnem razredu. Nova Insignia gradi na teh temeljih in uvaja najvišja merila.


Enlarge

Informacije po vaši meri

Napredne tehnologije, ki vam pomagajo in sodelujejo z vami, jasni prikazi, preprost dostop in uporaba so značilnosti popolnega uporabniškega vmesnika (HMI) v novi Opel Insignii, s katerim boste imeli vedno na voljo podrobne informacije in intuitivno upravljanje.


Nova petvratna Opel Insignia – Modeli
Naslednji koraki