Nazaj
Naprej
Nazaj
Naprej

Prenosi

Bluetooth® združljivost

Želite svoje naprave v avtomobilu uporabljati varno in enostavno? Tukaj boste našli več informacij o prostoročnem telefoniranju, pretakanju glasbe in marsičem drugem.

Združljivi mobilni telefoni

OPEL ASTRA GTC.

Kompakten športni avtomobil.

Opel Astra GTC mestno eleganco združuje s privlačno športno notranjostjo in pravim zadovoljstvom pri vožnji. Napredna tehnologija motorja in vzmetenja zagotavlja odlično zmogljivost, medtem ko celovita varnost omogoča dodatno samozavest na vsakem potovanju.

 

Privlačna, kompaktna in presenetljivo praktična Opel Astra GTC je športni kupe za odrasle. Oglejte si, zakaj tako izstopa.

• Prefinjena oblika

• Dinamična vožnja

• Zapeljivo udobje

• Privlačna zmogljivost

• Izjemna varnost


Enlarge

Dinamičen videz, športen slog

Napredno obliko je mogoče takoj prepoznati, a jo je skoraj nemogoče opredeliti. Zato si novi model Opel Astra GTC oglejte pobliže. Linije, ki postavljajo nova merila za eleganco kompaktnih kupejev, široka in mogočna drža ter značilne oblikovne poteze družbe Opel jo naredijo privlačno in hkrati učinkovito.

GTC 3 vrata OPC
Od 32.270,00 €
GTC 3 vrata Sport
Od 21.200,00 €


Enlarge

Ponovno odkrijte uživanje v vožnji

V modelu Opel Astra GTC je vgrajena tehnologija, ki vožnjo poenostavi, jo naredi zabavnejšo in bolj zadovoljujočo. Mestni promet, podeželske ceste ali avtoceste – občutili boste strast. Temu pa je tako,ker tudi naši inženirji ljubijo vožnjo.


Enlarge

Hitrost in prostornost

Udobna, premišljena ergonomska zasnova, visokokakovostni materiali ter ogromen prtljažni prostor in prostor za shranjevanje osebnih predmetov se zlijejo v okolje, ki si popolnoma zasluži ime GTC. Seveda pa Opel vedno doda svoj osebni pečat, zaradi česar vaš novi model Astra GTC še toliko bolj izstopa.


Enlarge

Idealna za zabavo

Izjemno učinkoviti bencinski in dizelski motorji Opel Astre GTC z močjo do 147 kW (200 KM) zagotavljajo zmogljivost, ki ustreza dinamičnemu slogu.


Enlarge

Varna, sproščujoča in pomirjujoča

Zmogljivost je več kot le dinamična vožnja in zadovoljujoča moč, saj zajema tudi aktivne in pasivne varnostne funkcije, ki omogočajo še večji užitek pri vožnji z Opel Astro GTC. Če želite zaščititi svoje vozilo, je na voljo tudi odličen namensko zasnovan sistem proti kraji.


Opel Astra GTC – naslednji koraki
Naslednji koraki