Nova Opel Insignia Sports Tourer – Oblikovanje

Testna vožnja

Testna vožnja vam lahko pove več kot tisoč slik. Kliknite tukaj in izkusite resničnost.

Rezervirajte si termin testne vožnje

NEZGREŠLJI INSIGNIA SPORTS TOURER.

Ena najpomembnejših in najhitreje prepoznavnih značilnosti vrhunskega oblikovanja je prefinjenost. Odkrijte njegov pečat z raziskovanjem izklesanih potez in izjemne notranjosti.

Enlarge

Zunanjost

Maska pred motorjem je še bolj izrazita, kromirani elementi so še za malenkost bolj poudarjeni. Žarometa izžarevata poseben slog, prav tako kot nizko nameščeni meglenki. Insignia Sports Tourer. Samozavestna in vrhunska.

 

Nove zadnje luči LED široki in zmogljivi drži dodajo poseben značaj in edinstven svetlobni pečat. Med prefinjenimi novostmi je tudi kromirana letvica s simbolom znamke, ki poudarja eleganco.

 

V svetu, kjer so si izdelki tako podobni, slog nove Insignie Sports Tourer izstopa s klasičnimi sorazmerji in prefinjenimi podrobnostmi. Nekaj posebnega je tudi njena aerodinamičnost, zato je v vseh pogledih vodilna v svojem razredu.


Enlarge

Notranjost

Ko odprete vrata Insignie Sports Tourer, vas prevzame občutek kakovosti in izjemnega oblikovanja. Značilna armaturna plošča v obliki krila se preliva v oblazinjenje vrat ter hkrati odraža domačnost in urejenost. Isto velja za prostore za shranjevanje.

 

Sodobne tehnologije, kot so na primer voznikov informacijski center z 8-palčnim zaslonom, nizko nameščen zaslon na dotik, kontrole na volanu in sledilna ploščica, se popolnoma ujemajo s tradicionalnimi odlikami.


Enlarge

Razkošje usnja

Pristno usnje je naravno, elegantno in udobno ter odraža resnično razkošno okolje. Novo vrhunsko usnje nappa v barvah “Brandy” ali “Indian Night” Jet črni poskrbi za prvorazredni občutek, za poseben poudarek pa poskrbijo kontrastni tradicionalni šivi. Perforirano usnje za prezračevanje sedežev ali homogeno za čisto eleganco, privlačnosti ni mogoče spregledati.