Bluetooth® združljivost

Želite svoje naprave v avtomobilu uporabljati varno in enostavno? Tukaj boste našli več informacij o prostoročnem telefoniranju, pretakanju glasbe in marsičem drugem.

Združljivi mobilni telefoni

NOVA OPEL INSIGNIA SPORTS TOURER.

Tehnološko napreden karavan.

Elegantna, praktična, tehnično in tehnološko napredna nova Opel Insignia Sports Tourer izkorišča zagon ob uvedbi nove tehnološke dovršenosti v avtomobilsko panogo in poskrbi, da je še bolj prefinjena. Čaka vas povsem nov način povezovanja z vašim vozilom. Vstopite v novo briljantno razsežnost – čaka vas v novi Insignii Sports Tourer.

 

S prodorno obliko, eleganco in napredno tehnologijo nove Opel Insignie Sports Tourer boste zagotovo izstopali iz množice. Oglejte si, zakaj tako izstopa.

  • Prodorna oblika
  • Razvajajoče udobje
  • Številne funkcije za pomoč vozniku
  • Napreden vmesnik za upravljanje naprav
  • Osupljiva vozna dinamika
  • Vrhunska raven varnosti

Enlarge

Polna navdiha, praktična in prefinjena

Insignia Sports Tourer je postavila nova merila v svojem razredu, zdaj pa je poskrbela še za večjo prefinjenost. Ohranila je privlačna razmerja, ki jim je dodala novo neopredeljivo, a takoj prepoznavno čistost.


Enlarge

Udobje

Zaobljene poteze in otipljivo kakovost dopolnjuje dovršena ergonomija, ki poskrbi, da je vse dobro pregledno in dosegljivo. Dobrodošli v notranjosti nove Insignie Sports Tourer, kjer vas bodo navdušili urejenost, možnosti za shranjevanje in prostornost.


Enlarge

Močna, varna in zanesljiva

V kritičnih situacijah je nadzor ključnega pomena in nova Insignia Sports Tourer je pripravljena, da vam bo pomagala v še tako zahtevnih razmerah. Odkrijte tehnologijo, ki zagotavlja boljšo zaščito in več udobja ter daje nov polet dinamični vožnji.


Enlarge

Nova merila za mobilnost in dinamiko

Nova Insignia Sports Tourer s svojo dinamiko postavlja izzive, ki presegajo njen razred. Kombinacija vrhunskega vodenja in novih zmogljivih motorjev zagotavlja osupljivo vozno izkušnjo.


Enlarge

Varnejša in zanesljivejša

Izvirna Insignia Sports Tourer je postavila temelje aktivni in pasivni varnosti v celotnem razredu. Novi model gradi na teh trdnih temeljih in uveljavlja nova merila.


Enlarge

Informacije po vaši meri

Napredne tehnologije, ki sodelujejo z vami in vam pomagajo, jasni prikazi, preprost dostop in uporaba – nova Opel Insignia Sports Tourer je opremljena s popolnim uporabniškim vmesnikom (HMI) s katerim boste imeli vedno na voljo podrobne informacije in intuitiven nadzor.


Naslednji koraki
Naslednji koraki

Več informacij o novi Opel Insignii Sports Tourer