Prenosi

Opel Meriva je na voljo z novo generacijo motorjev in številnimi nadgradnjami

Opel Meriva je postala že ob prvi predstavitvi leta 2003 prava zvezda med majhnimi enoprostorci in vedno znova postavlja merila.

Preberite članek

Zakaj Opel osvoji toliko nagrad? Tukaj se lahko seznanite s podrobnostmi.

Preberite si več o naših nagradah in priznanjih

Bluetooth® združljivost

Želite svoje naprave v avtomobilu uporabljati varno in enostavno? Tukaj boste našli več informacij o prostoročnem telefoniranju, pretakanju glasbe in marsičem drugem.

Združljivi mobilni telefoni

OPEL Meriva.

Ne sledite drugim – raje utirajte pot.

Opel Meriva predstavlja sožitje prostornosti in prilagodljivosti. Ta družinski avto združuje slog s praktičnostjo.

 

Oglejte si, zakaj tako izstopa:

  • Elegantno osupljivo oblikovanje
  • Razkošno udobje, ki je vodilno v razredu
  • Celovite in zanesljive varnostne funkcije
  • Izjemno učinkoviti pogoni
  • Napredna povezljivost
  • Univerzalna praktičnost za vsak dan

Enlarge

Ergonomija za udobje po vaši meri

Pri ergonomiji ste pomembni vi. Vaša hrbtenica bo hvaležna, ker se zaradi vrat FlexDoors® ne bo treba sklanjati, visok sedežni položaj vam zagotavlja optimalno preglednost, sistem sedežev FlexSpace® poskrbi za udobje, integriran nosilec za kolesa FlexFix® pa je nameščen nizko, da vam ni treba visoko dvigovati koles. To so opazili tudi pri nemškem zdravstvenem združenju AGR (Aktion Gesunder Rücken e.V.) in celotnemu vozilu dodelili pomemben certifikat.


Enlarge

V sozvočju s prihodnostjo

Možnost povezav zagotavlja razliko med ugibanjem in natančnimi informacijami. Opel Meriva z najsodobnejšimi sistemi, ki vključujejo navigacijo, priključek USB in povezavo Bluetooth®, poskrbi, da postane vaš pametni telefon sestavni del vožnje in vam omogoča stalen stik s svetom okoli vas.


Enlarge

Zagotovite si opaznost in prepoznavnost

Privlačna in obenem praktična, majhna, a prostorna – elegantna Opel Meriva povsem ustreza sodobnemu življenjskemu slogu. Dovršeno oblikovanje zagotavlja preprosto vstopanje in izstopanje, udobno namestitev z odlično preglednostjo ter vrhunsko prilagodljivost in priročnost.


Enlarge

Privoščite si več prostora

Zagotovite si dobro počutje. Opel Meriva navdušuje z največjim udobjem v svojem razredu. Na otip prijetni materiali, živahne barve, izjemne možnosti za shranjevanje in vsestranska kakovost odlikujejo celo vstopni model. Celovito udobje vas bo osupnilo, če pa v ponudbi opreme za doplačilo izberete še ergonomska prednja sedeža s certifikatom AGR, vam bo hvaležna tudi hrbtenica.


Enlarge

Varnejša v vseh pogledih

Opel Meriva poskrbi za varnost vseh potnikov s funkcijami za pasivno varnost, ki vključujejo edinstveni sistem sprostitve stopalk (PRS), aktivna prednja vzglavnika, varnostna pasova prednjih sedežev s samodejnim zategovalnikom in celovit sistem varnostnih blazin. Največji obseg aktivnih sistemov vključuje tudi sistem proti blokiranju zavor (ABS), elektronski program za stabilnost Plus (ESP®Plus) in elektronsko porazdelitev zavorne moči (EBD), ki s pravočasnim posegom odpravijo večino nevarnosti. Nova Meriva. Varnejša v vseh pogledih.


Enlarge

Minimalni stroški – maksimalna zmogljivost

Pri Opel Merivi manjša prostornina motorja ne pomeni manj moči. Oplova tehnologija v bencinskih, dizelskih ali tovarniško vgrajenih motorjih LPG iz najmanjše kapljice goriva iztisne vsak atom moči. Odvisno od modela so na voljo združljivost s standardom Euro 6, sistem Start/Stop in različica ecoFLEX ter 6-stopenjski ročni ali avtomatski menjalnik.


Opel Meriva – Naslednji koraki
Naslednji koraki