Opel Meriva – Oblikovanje

Testna vožnja

Testna vožnja vam lahko pove več kot tisoč slik. Kliknite tukaj in izkusite resničnost.

Rezervirajte si termin testne vožnje

Elegantna zunanjost, prostorna notranjost.

Privoščite si najboljše sedeže. Prepoznavno zunanje oblikovanje odlikuje nova svežina. V notranjosti vam dobrodošlico izreče prihodnost. Razlika je v podrobnostih in Opel Meriva vas bo zagotovo osupnila.

Enlarge

Zunanjost

Opel Meriva je samosvoja, privlačna in nadvse praktična. Izklesane ploskve in zaobljeni robovi se naravno spajajo v občutek prostora v gibanju. Široka drža, samozavestne poteze in veliko steklenih površin obetajo obilo užitka pri vožnji. Za poudarek resnične natančnosti poskrbita prednja maska in sklop zadnjih luči.

 

Pristopite in se prepričajte, da lepota prežema več kot le zunanjost avtomobila. Zagotovo ste si želeli kakovost, a takšne vseeno niste pričakovali! Sicer pa celotno oblikovanje Merive izpolnjuje želje, ki se jih morda niste niti zavedali. Značilne oblikovne poteze zunanjosti in notranjosti ter motivi krila in prefinjeni okrasni elementi na bokih v obliki “rezila” odražajo slog, ki je obenem privlačen in izjemno stvaren.


Enlarge

Notranjost

V Merivi vas čaka samo vaš svet. Zaobljena armaturna plošča ni le privlačna, na njej so priročno nameščeni krmilni elementi in prostori za odlaganje predmetov. Na otip prijetni materiali in podrobnosti odražajo udobje s kakovostjo.

 

A to je le del značilnosti, ki dajejo pečat vašemu osebnemu svetu. Čaka vas tudi popolna prilagodljivost, ki dopolnjuje vrhunsko oblikovanje in praktično izdelavo. Podaljšan vzdolžni pomik sedeža? Zanj so oblikovalci poskrbeli že ob samem začetku. Lahkotno prilagajanje prostora za potnike ali prtljago? Uspelo vam bo, ne da bi morali misliti, kako boste to naredili.

Z Opel Merivo so vse spremembe zelo preproste, saj je nadvse priročna in izjemno udobna.


Enlarge

Notranjost

Meriva Drive je izraz edinstvenega sloga. Združuje vrhunsko vrednost in izjemen videz. Voznika in sopotnike razvaja udobje očarljivo dovršenega oblazinjenja Wega/Atlantis, za doplačilo pa sta na voljo tudi prednja sedeža s certifikatom AGR za vrhunsko oporo hrbtenici.Odlična 16-palčna platišča iz lahkih kovin, ki so na voljo za doplačilo, ob čvrsti zunanjosti še dodatno potrjujejo, da za to vozilo ni ovir.