Nova Opel Insignia – revolucija pri motorjih in Infotainment sistemu

Insignio, ki predstavlja Oplov najprestižnejši model, zdaj odlikuje še privlačnejše oblikovanje notranjosti in zunanjosti, nagrajen oblikovalski pristop “kiparske umetnosti z nemško natančnostjo” pa je ponesla na naslednjo raven.

Bluetooth® združljivost

Želite svoje naprave v avtomobilu uporabljati varno in enostavno? Tukaj boste našli več informacij o prostoročnem telefoniranju, pretakanju glasbe in marsičem drugem.

Združljivi mobilni telefoni

NOVA OPEL INSIGNIA COUNTRY TOURER.

Izjemen karavan za mesto in podeželje.

Je lahko praktičnost res tako elegantna? Temeljito si oglejte novo Opel Insignio Country Tourer in dobili boste odgovor. Novi 'križanec' prevzema eleganco različice Sports Tourer, opremljen je s masivnimi zaščitnimi oblogami in odpira povsem nove poti. Country Tourer je primeren za mestni in podeželski življenjski slog, navdušuje s prostornostjo, razkošjem ter tehnično in tehnološko naprednostjo ter se brez težav pomeri s tekmeci iz znatno višjega cenovnega razreda.

 

Ko si to zaželite, se lahko zapeljete kamorkoli. Sprostite se in uživajte – nova Opel Insignia Country Tourer revolucionarno premika meje udobja. Med najpomembnejšimi izjemnimi značilnostmi so:

  • Prodorna oblika
  • Vrhunsko udobje
  • Številne funkcije za pomoč vozniku
  • Zmogljivi motorji in vrhunski štirikolesni pogon
  • Izjemna aktivna in pasivna varnost

Enlarge

Pustolovska, samosvoja in prefinjena

Čiste linije, znaten odmik od tal pod zaščito podvozja spredaj in zadaj ter masivne antracitne obloge za zaščito pragov in blatnikov odražajo moč in značaj. Nova Opel Insignia Country Tourer zagotovo ni za dolgočasneže.


Enlarge

Udobje, ki ga boste cenili

Zaobljene poteze in otipljivo kakovost dopolnjuje dovršena ergonomija, ki poskrbi, da je vse dobro pregledno in dosegljivo. Dobrodošli v notranjosti nove Insignie Country Tourer, kjer vas bodo navdušili urejenost, možnosti za shranjevanje in prostor.


Enlarge

Močna, varna in zanesljiva

Nadzor je izjemno pomemben, in Insignia Country Tourer je pripravljena, da varno obvlada vse nevarnosti, kadarkoli in kjerkoli se boste srečali z njimi. Odkrijte tehnologijo, ki zagotavlja boljšo zaščito in več udobja ter daje nov polet dinamični vožnji.


Enlarge

Nova merila za mobilnost in dinamiko

Nova Insignia Country Tourer z dinamiko izziva tekmece v višjih razredih. Kombinacija vrhunskega vodenja in novih zmogljivih motorjev zagotavlja osupljivo vozno izkušnjo.


Enlarge

Varnejša in zanesljivejša

Insignia je opredelila nova merila glede aktivne in pasivne varnosti v celotnem razredu. Nova Insignia Country Tourer gradi na trdnih temeljih in postavlja nove standarde.


Enlarge

Informacije po vaši meri

Napredne tehnologije, ki sodelujejo z vami in vam pomagajo, jasni prikazi, preprost dostop in uporaba – nova Opel Insignia Sports Tourer je opremljena s popolnim uporabniškim vmesnikom (HMI) s katerim boste imeli vedno na voljo podrobne informacije in intuitiven nadzor.


Naslednji Koraki
Naslednji Koraki

Več informacij o novi Opel Insignii Country Tourer