New Opel Insignia Country Tourer - Design

Testna vožnja

Testna vožnja vam lahko pove več kot tisoč slik. Kliknite tukaj in izkusite resničnost.

Rezervirajte si termin testne vožnje

KO SE SREČATA ZNAČAJ IN PUSTOLOVŠČINA.

Večja višina podvozja in robustna vsestranska zaščita v paleto modelov Opel Insignie prinašata občutek pustolovščine. Oglejte si športno oblikovanje in razkošno notranjost nove Opel Insignie Country Tourer.

Enlarge

Robata eleganca

Kot pričakovano, je nova Opel Insignia Country Tourer prevzela elegantne poteze, značilno prednjo masko in dnevne LED luči nove različice Sports Tourer. Terenski oblikovni poudarki razširijo področje uporabe. Na primer navzgor podaljšane prednje in zadnje plošče za zaščito podvozja, ki jih na zadnji strani elegantno uokvirjata dve izpušni cevi. Izdatno je poskrbljeno tudi za zaščito pragov in blatnikov, ki zagotavljajo širšo držo vozila v sorazmerju z večjo višino podvozja. Videz je športen, pustolovski in obenem podjeten.


Enlarge

Notranjost

Odprite vrata Insignie Country Tourer in v hipu vas bosta navdušila občutek kakovosti in izjemno oblikovanje. Značilna armaturna plošča v obliki krila se preliva v oblazinjenje vrat ter hkrati odraža domačnost in urejenost. Isto velja za prostore za shranjevanje.

 

Opazili boste, kako sodobna tehnologija, ki vključuje 8-palčni voznikov informacijski center in 8-palčni zaslon na dotik sistema Infotainment, kontrole na volanu, sledilno ploščico in druge pripomočke, popolno dopolnjuje tradicionalne poteze …


Enlarge

Razkošje usnja

Pristno usnje je naravno, elegantno in udobno ter odraža resnično razkošno okolje. Novo vrhunsko usnje nappa v barvah “Brandy” ali “Indian Night” Jet črni poskrbi za prvorazredni občutek, za poseben poudarek pa poskrbijo kontrastni tradicionalni šivi. Perforirano usnje za prezračevanje sedežev ali homogeno za čisto eleganco, privlačnosti ni mogoče spregledati.