Nazaj
Naprej

OPEL ASTRA.

Dinamična kombilimuzina.

Vožnja z modelom Opel Astra je dinamična, kar je skladno z njenim videzom. Z odličnim krmiljenjem in vrhunskim podvozjem vas poveže s cesto. Če temu dodate odzivne in učinkovite motorje, dobite navdušujočo vozniško izkušnjo.

 

Iščete eleganten avtomobil z osupljivo prostornostjo in prilagodljivostjo? Spoznajte izjemne značilnosti modela Opel Astra.

  • Elegantna oblika, ki privlači poglede
  • Oprema za izjemno udobje
  • Izjemna vozna dinamika
  • Izjemno odzivni motorji
  • Tehnološko napredna varnostna oprema

Enlarge

Elegantna in gibka oblika

Opel Astra ima vitko, atletsko obliko z vsemi prednostmi petih vrat. Športen in samozavesten videz s poudarjenimi in značilnimi lučmi napoveduje dejansko zadovoljstvo v vožnji.

Astra 5-vrat Cosmo
Od 18.060,00 €
Astra 5-vrat Drive
Od 18.130,00 €
Astra 5-vrat Enjoy
Od 16.380,00 €
Astra 5-vrat Selection
Od 15.640,00 €

Enlarge

Vrhunsko udobje

Iskrivost zunanje oblike se nadaljuje v notranjosti Opel Astre. Elegantno in na voznika osredotočeno ergonomijo dopolnjujejo odlična kakovost in domiselni prostori za shranjevanje.


Enlarge

Izjemna vožnja

Ko ste popolnoma v stiku z najnovejšo tehnologijo, vožnja postane lažja, varnejša in brez stresa. Opel Astra ponuja drugačen občutek v vožnji, ki se prilagaja vašemu razpoloženju in osebnemu stilu.


Enlarge

Superiorno

Okolju prijazni motorji, ki dejansko prihranijo gorivo, so pomembna značilnost modela Opel Astra. Na voljo imate široko paleto bencinskih in dizelskih motorjev ter motor na LPG.


Enlarge

Poglobljena varnost

Najsodobnejše sistemi za aktivno in pasivno varnost Opel Safetec® so značilnost vseh modelov Opel. Z Astro varnost še nikoli ni bila tako prefinjena in tako popolna.


Naslednji koraki
Naslednji koraki