Nazaj
  • Opel Movano – Pregled
Naprej
Nazaj
Naprej
Od
41.480,00 €

Prenosi

OPEL Movano.

Ljudje. Najdragocenejši tovor.

Vozila za prevoz oseb Opel Movano so v prvi vrsti zasnovana za zagotavljanje varnosti in udobja vseh potnikov na krovu.

 

Z dovršenim oblikovanjem, izjemno varčnostjo in zmogljivostjo so idealni partnerji pri prevozu večjega števila oseb.

Oglejte si, zakaj.

  • Oblika in različice
  • Obširna ponudba
  • Napredna šasija
  • Čista in varčna moč
  • Zanesljiva varnost

Enlarge

Prilagajanje vašim željam

Opel Movano kombi z 2 dolžinama in 2 višinama strehe zagotavlja udoben prevoz za do 9 oseb in prilagodljiv prostor za njihovo prtljago.

Opel Movano bus z okoljem, k s posameznimi sedeži, predali pod stropom in nastavljivimi prezračevalnimi šobami za vse potnike spominja na letalo, sprejme do 16 potnikov.


Enlarge

Udobje na poti

Opel Movano je zasnovan tako, da postavlja nova merila pri prevozu osebja in potnikov, poleg tega pa ima množico naprednih funkcij in uporabnih rešitev za odlaganje predmetov. Klimatska naprava? Ni problema. Osvetlitev in prezračevanje, kakršna sta značilna za letala? Pripravljena na uporabo.


Enlarge

Zaščita ekipe in tovora

Sistem ESP® pomaga zagotoviti večjo varnost. Je del standardne opreme vseh modelov Opel Movana. Najnovejše različice so opremljene tudi s pomočjo pri speljevanju na strmini (HSA), preprečevanjem zanašanja prikolice (TSM) in nadgrajenim sistemom za nadzor zdrsa koles (ETCS). Celovit program za varnost in zaščito vam bo pomagal, da boste na poti vedno varni.


Enlarge

Moč, ki jo potrebujete

Zmogljivi BiTurbo motorji s tehnologijo BlueInjection, sistemom Start/Stop in drugimi tehnologijami za zmanjšanje porabe in emisij združujejo moč in zanesljivo delovanje z izjemno učinkovito porabo goriva.


Naslednji koraki
Naslednji koraki

Več informacij o vozilu Opel Movano.