Opel Movano – Oblika in različice

Testna vožnja

Testna vožnja lahko pove več kot tisoč slik. Kliknite tukaj in izkusite resničnost.

Rezervirajte si termin testne vožnje

Vozila za prevoz oseb z vsestranskimi talenti.

3 dolžine, 2 višini in potencial za popolno prilagodljive konfiguracije. Opel Movano kombi in bus z možnostjo prevoza od 6 do 16 potnikov navdušujeta z značilnim sodobnim oblikovanjem.

Izjemno privlačna učinkovitost.

Vsak Movano je izjemno privlačen, a kombi in bus z velikimi zatemnjenimi stranskimi stekli zagotovo navdušita z dodatnim slogom. Široka drža, poudarjeni blatniki in celovita eleganca zagotavljajo izjemno posloven vtis. Široko odpiranje vrat poskrbi za preprost dostop. V notranjosti nas čaka enaka zgodba. Veliko prostora, ki je lahko glede na izbiro nadvse razkošen in hkrati praktičen. Konfiguracijo lahko tudi priročno spremenite. Prijatelj velike družine ali udobno vozilo za prevoz hotelskih gostov, športnih ali projektnih ekip – Movano poskrbi za praktično eleganco in prepoznavno oblikovanje.


Enlarge

Kombi

Včasih morate prevažati ljudi, drugič pa tovor. Največkrat pa potrebujete oboje. S preprostim prilagajanjem prostora za potnike in tovor je Opel Movano kombi idealna rešitev. Na voljo je kot 6- ali 9-sedežnik, v 2 različnih dolžinah in z 2 različnima višinama strehe. Kombi Opel Movano je res vsestransko vozilo.


Enlarge

Bus

Opel Movano bus nudi veliko prostora za 16 oziroma 17 ljudi. Namensko izdelani potniški prostor ima ločene dvojne sedeže na eni strani prehoda in enojne sedeže na drugi strani, kar omogoča optimalno dostopnost in udobje. Notranjost z visoko nameščenimi nosilci za prtljago, osvetlitvijo potniškega prostora in s prilagodljivimi prezračevalnimi šobami, ki so na voljo kot dodatna oprema, je zasnovana tako, da so tudi daljša potovanja užitek. Stranska vrata s širokim odpiranjem in s standardno stopnico z električnim upravljanjem potnikom omogočajo lahek dostop, kar dopolnijo električna drsna vrata iz programa opreme za doplačilo.