Opel Insignia hatchback - Overview

OPEL INSIGNIA 5 VRAT.

Odkrijte najboljši avto, kar smo jih kdaj naredili.

Opel Insignia združuje vrhunsko obliko in najsodobnejšo tehnologijo z izjemno natančnim upravljanjem in visoko zmogljivostjo. Drzna in mišičasta oblika petvratnega kupeja ter značilne luči so nezgrešljiv in prepoznavni znak, enako pa velja tudi za kakovost, ki jo izžareva notranjost.

 

S prodorno obliko, eleganco in napredno tehnologijo modela Opel Insignia boste izstopali iz množice. Oglejte si, zakaj tako izstopa.

  • Prodorna oblika
  • Razvajajoče udobje
  • Izjemna vozna dinamika
  • Tehnološko napredni pogonski sklopi
  • Vrhunska raven varnosti

Enlarge

Narejena po navdihu

Čiste in odločne linije modela Opel Insignia so privlačne na prvi pogled. To dviga umetniško prefinjenost Oplovega oblikovnega jezika na novo raven.

Insignia 5 vrat Active
Od 25.710,00 €
Insignia 5 vrat Cosmo
Od 25.280,00 €
Insignia 5 vrat Edition
Od 23.150,00 €
Insignia 5 vrat OPC
Od 49.550,00 €

Enlarge

Popolnoma udobna

Prostor in udobje za vse potnike. Premišljene funkcije, visokokakovostni materiali in neverjetna skrb za podrobnosti nudijo edinstven in poseben občutek udobja.


Enlarge

Nevsakdanje za vsak dan

Opel Insignia je zasnovana za preprostejše življenje. Spoznajte pametne prilagodljive žaromete, prilagodljive nastavitve podvozja, najboljši možni oprijem v vseh voznih razmerah in še veliko več.


Enlarge

Sposobnost doseganja ciljev

S ponudbo bencinskih in dizelskih motorjev ter 6-stopenjskih ročnih ali avtomatskih menjalnikov boste imeli na voljo obilico izbire in moči, ob nizki porabi goriva.


Enlarge

Varna in zanesljiva

Najbrž od avtomobila, ki je tako edinstveno dinamičen kot Insignia, pričakujete, da bo presegel tudi vsa vaša pričakovanja glede aktivne in pasivne varnosti. Ne motite se.