Nazaj
Naprej
Nazaj
Naprej

OPEL COMBO TOUR.

Varčen majhen družinski enoprostorec.

Prostor in prilagodljivost sta samo dve izjemni prednosti modela Opel Combo Tour. Poglejte v notranjost in našli boste popoln način, da ga prilagodite za družino, prosti čas, hobije, šport ali počitnice. Ali pa vse te dejavnosti združite še s poslom, brez kompromisov glede vozniškega okolja.

 

Zasnovan, da popelje družino v dobo prilagodljivega prostora, brez škode za okolje in z nizkimi stroški. Oglejte si, zakaj:

  • Praktična in prostorna zasnova
  • Udoben, priročen in varen
  • Prostornost in razporeditev sedežev, ki sta najboljši v razredu
  • Izjemna varčnost in zmogljivost

Enlarge

Domišljena kombinacija

Zmogljivost, praktičnost, trpežnost in funkcionalna eleganca so čudovito zlite v novem modelu Opel Combo.


Enlarge

Svež in pripravljen

Opel Combo Tour vas varuje ter skrbi za vas, vaše potnike in vse, kar prevažate. Poleg tega vas čaka še izjemno veliko udobja.


Enlarge

Za lažje življenje

S preprostim vstopanjem in nalaganjem, sedeži za pet do sedem potnikov, preprosto konfiguracijo in vsestranskostjo nudi Opel Combo Tour resnično izbiro funkcionalnosti in opreme. Zložljivi in preklopni sedeži v drugi vrsti in odstranljivi sedeži v tretji vrsti pri 7-sedežni različici omogočajo povečanje prostornine prtljažnega prostora v korakih od 800 l do 3200 litrov.


Enlarge

Vozite dlje, prihranite več

Nizka poraba goriva, dolgi servisni intervali in garancija proti prerjavenju – zaradi modela Opel Combo Tour družinski proračun ne bo zašel v rdeče številke.


Opel Combo Tour – naslednji koraki
Naslednji koraki

Več informacij o modelu Opel Combo Tour