Testna vožnja

Testna vožnja vam lahko pove več kot tisoč slik. Kliknite tukaj in izkusite resničnost.

Naročite se na testno vožnjo

RAZVAJANJE, OBVEŠČANJE IN ZABAVA.

Pri udobju so najpomembnejše prav podrobnosti. V Opel Cascadi ravni udobja in priročnosti niso le privlačnega videza, temveč so popolnoma prilagojene vašim potrebam. Prezračevani sedeži, najsodobnejša navigacija, zvok in povezljivost vam omogočajo, da si ustvarite popolno vzdušje in okolje.

Enlarge

Podajalnik varnostnega pasu

Zaradi dolgih vrat je vstopanje v Opel Cascado za sopotnike na zadnjih sedežih izjemno preprosto, a zaradi tega varnostni pasovi morda niso povsem na dosegu rok. Zato ima Opel Cascada podajalnik varnostnega pasu, ki se s pomočjo elektrike preprosto pomakne naprej in vam zaponko varnostnega pasu priročno poda v roko.

 

Nameščen je v višini ram za vrati, postopek pa je popolnoma samodejen. Vklopi se, ko zaprete vrata in vklopite vžig. Ko pritrdite varnostni pas, se podajalnik samodejno umakne v ohišje.


Enlarge

Sistem za preprost vstop Easy Entry

Še ena od prestižnih funkcij je sistem za preprost dostop do zadnjih sedežev Easy Entry. Aktivira ga mikrostikalo, zato vam ni treba pritisniti ali sprostiti zapaha. Delovanje sprožite tako, da sedež potisnete naprej. Sedež se pomakne naprej z dvakratno hitrostjo prilagajanja položaja in se pav tako hitro vrne v izhodiščni položaj, ko ga potisnete nazaj.


Enlarge

Ergonomski športni sedež AGR za voznika in sovoznika

Ergonomska športna sedeža s certifikatom nemškega združenja AGR (Akcija za zdrav hrbet) predstavljata pečat kakovosti. Sedeža omogočata široke možnosti prilagajanja, vključno s prilagajanjem ledvene opore in podaljšanjem sedežne blazine. Tako lahko zgornji del telesa podprete, kot vam najbolj ustreza.

 

Priročnost sedežev lahko za doplačilo izboljšate še z električnim nastavljanjem in usnjenim oblazinjenjem. Lahko se odločite tudi za 3-stopenjsko prezračevanje sedežev in usnjeno oblazinjenje, s čimer si zagotovite vrhunsko udobje tudi v vročih in soparnih dneh. Lahko dosegljivo stikalo za prezračevanje, ki je nameščeno na ogrodju sedeža, v hipu ohladi sedež.


Enlarge

Možnosti klimatske naprave

Usnje se lahko na soncu zelo neprijetno ogreje, tudi če mu ni neposredno izpostavljeno. Zato se boste zagotovo razveselili novice, da je mogoče izbrati usnje, ki odbija toploto. Na voljo je v Opel Cascadi s črnim usnjenim oblazinjenjem, površino pa lahko ohladi za do 30 stopinj, ne glede na to, ali je soncu izpostavljena neposredno ali posredno.

 

Avtomatska klimatska naprava vozniku in sovozniku omogoča ločeno prilagajanje temperature. Sistem nato to nastavitev ohranja s posebnimi tipali.

 

Še ena funkcija, ki je ni treba posebej pojasnjevati, je ogrevan volanski obroč. Ta vam ne bo olajšal samo hladnih juter, temveč bo večerno ali nočno vožnjo z odprto streho naredil še toliko prijetnejšo.


Enlarge

Sistemi Infotainment

Opel Cascada ima pravi informacijsko-razvedrilni paket za vse glasbene okuse in vse kraje, kamor se odpravite. Izjemno pregleden navigacijski sistem vas bo popeljal do znamenitosti in drugih mest, ki vas zanimajo, pot pa vam bo popestril kristalno čist zvok glasbe po vaši izbiri. Prepoznavanje govora za Infotainment sistem, ki omogoča glasovno upravljanje različnih funkcij navigacijskega sistema in telefonskega portala, trenutno ni na voljo v slovenskem jeziku. Na voljo so jeziki: angleščina, nemščina, francoščina, italjanščina, španščina, portugalščina, nizozemščina, ruščina, kitajščina in korejščina.

 

CD radii

CD 300 ima pomnilnik za 3 x 6 radijskih kanalov, izhod 4 x 20 W, 6 po meri izdelanih zvočnikov, priključka MP3 in Aux-in ter kontrole na volanu. CD 400 Plus ima vse, kar ima CD 300, vendar je opremljen še z grafičnim informacijskim zaslonom, pomnilnikom za 6 x 6 radijskih postaj in dinamičnim procesorjem zvoka.

 

CD 600 IntelliLink

Tehnologija IntelliLink poskrbi za brezhibno povezavo vašega pametnega telefona z vozilom in omogoča prikaz najpomembnejših funkcij na 7-palčnem barvnem zaslonu z visoko ločljivostjo, zato sistem CD 600 IntelliLink postavlja nova merila glede udobja, povezanosti in varnosti. Med telefoniranjem, prenosom glasbe prek Bluetootha®, predvajanjem glasbenih datotek z upravljanjem Gracenote®, poslušanjem prispelih sporočil SMS ali ogledom slik, ki ste jih prenesli prek priključka USB, vam rok ne bo treba odmakniti z volana, saj so vanj vgrajene vse kontrole. Če izberete vzvratno kamero, bo na velikem zaslonu prikaz območja za vozilom, zato boste lahko tudi med vzvratno vožnjo gledali naprej.

 

 

Navi 950 IntelliLink

Vrhunski navigacijski sistem prinaša vse prednosti tehnologije IntelliLink z vsestransko povezavo pametnega telefona vključno s prenosom zvoka prek Bluetootha® ter navigacijo s 3D prikazom iz ptičje perspektive in glasovnim upravljanjem za vnos cilja. Za hitrejši dostop so zemljevidi shranjeni na notranjem pogonu in jih lahko kadarkoli posodobite prek priključka USB.

Sistem Navi 650 ima enake osnovne navigacijske funkcije. Za doplačilo je na voljo povezava z

mobilnim telefonom s tehnologijo Bluetooth®, ki omogoča prostoročno telefoniranje. Prepoznavanje govora za Infotainment sistem, ki omogoča glasovno upravljanje različnih funkcij navigacijskega sistema in telefonskega portala, trenutno ni na voljo v slovenskem jeziku. Na voljo so jeziki: angleščina, nemščina, francoščina, italjanščina, španščina, portugalščina, nizozemščina, ruščina, kitajščina in korejščina.