Testna vožnja

Testna vožnja vam lahko pove več kot tisoč slik. Kliknite tukaj in izkusite resničnost.

Naročite se na testno vožnjo

DODATNA OPREMA ZA OPEL CASCADO.

Opel Cascada je eleganten, udoben in vsestranski kabriolet, ki ne izpolnjuje samo osnovnih potreb voznika – Opel ima široko paleto dodatkov, ki vam omogočajo, da avtomobil prilagodite svojemu okusu. Z izbrano ponudbo dodatne opreme lahko še obogatite izjemno vsestransko privlačnost Cascade.

Enlarge

Prilagajanje videza in oprema OPC Line

Ste pripravljeni izstopiti iz množice? Potem ste prišli na pravi naslov. Nudimo vam odličen izbor izdelkov za prilagajanje videza avtomobila po meri, s katerimi bo vaš Opel nekaj posebnega. Opel Performance Center in izdelki OPC Line sta sinonima za ekskluziven videz, izpopolnjeno tehnologijo in vznemirljivo zmogljivost. Ustvarite avtomobil, ki bo izstopal iz množice.


Enlarge

Udobje in vzdrževanje

Počutite se kot doma. Avtomobil je pogosto naš dom na poti, saj v njem preživimo veliko časa. Tu boste našli vse, kar potrebujete za prilagajanje zunanjega in notranjega videza svojega Opla ter udobja v njem – od preprog do sistema za urejanje prtljažnega prostora in druge dodatne opreme.


Enlarge

Prevozni in nosilni sistemi

Z vozili Opel je prevažanje predmetov preprostejše! Naša pestra ponudba prilagodljivih prevoznih in nosilnih sistemov je idealna rešitev za vse vaše potovalne in športne dejavnosti. Naš izbor vključuje originalne izdelke Opel in izdelke našega partnerja Thule, vodilnega podjetja na področju nosilnih sistemov.


Enlarge

Informacijsko-razvedrilni sistem Infotainment

Potovanje do cilja bo še prijetnejše z izredno vsestranskim zabavno-informacijskim sistemom Opel Infotainment. Ostanite povezani s kompletom Bluetooth® za prostoročno telefoniranje in navigacijskimi sistemi, posodobitvami zemljevidov in različnimi multimedijskimi povezavami.

Prepoznavanje govora za Infotainment sistem, ki omogoča glasovno upravljanje različnih funkcij navigacijskega sistema in telefonskega portala, trenutno ni na voljo v slovenskem jeziku. Na voljo so jeziki: angleščina, nemščina, francoščina, italjanščina, španščina, portugalščina, nizozemščina, ruščina, kitajščina in korejščina.


Enlarge

Platišča

Opremite svoje vozilo Opel z novim kompletom platišč. Tukaj boste našli pester izbor originalnih platišč iz lahkih kovin za vsak okus. Tako boste lahko svojemu vozilu dodali osebni pridih. Uživajte v slogu in kakovosti originalne dodatne opreme Opel.