Nazaj
Naprej
Nazaj
Naprej

Prenosi

Bluetooth® združljivost

Želite svoje naprave v avtomobilu uporabljati varno in enostavno? Tukaj boste našli več informacij o prostoročnem telefoniranju, pretakanju glasbe in marsičem drugem.

Združljivi mobilni telefoni

OPEL ASTRA.

Vitka, stilsko oblikovana in elegantna.

Vožnja z modelom Opel Astra je dinamična, kar je skladno z njenim videzom. Z odličnim krmiljenjem in vrhunskim podvozjem vas poveže s cesto. Če temu dodate odzivne in učinkovite motorje, dobite navdušujočo vozniško izkušnjo.

 

Iščete eleganten avtomobil z osupljivo prostornostjo in prilagodljivostjo? Spoznajte izjemne značilnosti modela Opel Astra.

  • Oprema za izjemno udobje
  • Izjemna vozna dinamika
  • Izjemno odzivni motorji
  • Tehnološko napredna varnostna oprema

 


Enlarge

Vitka in športna eleganca

Spoznajte osupljivo oblikovano Opel Astro, ki zasenči vso konkurenco.

Astra 4 vrata 4 vrata Enjoy
Od 17.372,00 €

Enlarge

Vrhunsko udobje

Iskrivost zunanje oblike se nadaljuje v notranjosti Opel Astre. Elegantno in na voznika osredotočeno ergonomijo dopolnjujejo odlična kakovost in domiselni prostori za shranjevanje.


Enlarge

Izjemna vožnja

Ko ste popolnoma v stiku z najnovejšo tehnologijo, vožnja postane lažja, varnejša in brez stresa. Opel Astra ponuja drugačen občutek v vožnji, ki se prilagaja vašemu razpoloženju in osebnemu stilu.


Enlarge

Superiorno

Okolju prijazni motorji, ki dejansko prihranijo gorivo, so pomembna značilnost modela Opel Astra. Na voljo imate široko paleto bencinskih, dizelskih in LPG motorjev.


Enlarge

Poglobljena varnost

Najsodobnejše sistemi za aktivno in pasivno varnost Opel Safetec® so značilnost vseh modelov Opel. Z Astro varnost še nikoli ni bila tako prefinjena in tako popolna.


Naslednji koraki
Naslednji koraki