Nazaj
Naprej

Prenosi

Bluetooth® združljivost

Želite svoje naprave v avtomobilu uporabljati varno in enostavno? Tukaj boste našli več informacij o prostoročnem telefoniranju, pretakanju glasbe in marsičem drugem.

Združljivi mobilni telefoni

POPOLNOMA NOVI ADAM.

Vpadljiv, eleganten in športen.

Opel ADAM je resnično poseben. Pa ne samo zaradi drzne drže in živahnih barv. ADAM ti nudi svobodo oblikovanja po svojem okusu. O tvojem ADAMU bodo govorili prav vsi. Urbani malček ima tri različna razpoloženja, ki temeljijo na obliki: živahni ADAM SLAM, odštekani ADAM JAM in elegantni ADAM GLAM.

 

Vstopi v svet osebnega izražanja in se vanj podaj z novim modelom ADAM.

  • Sveža in prepoznavna oblika
  • Ostani povazan/a z vsestranskim multimedijskim sistemom IntelliLink
  • Slog in udobna notrajnost ti omogoča sproščeno uživanje
  • Sprosti se in uživaj v varni vožnji
  • Preprosta in zabavna vožnja, ki te bo navdala s ponosom

 


Enlarge

V središču pozornosti

Tri oblikovne različice – ADAM SLAM, ADAM JAM in ADAM GLAM – so prava paša za oči, ki močno pritegnejo pozornost. Dvobarvne kombinacije karoserije in »lebdeče« strehe so izraz sodobnega in drznega zunanjega oblikovanja , s katero je popolnoma usklajena tudi notranjost: vrhunski slog in izrazit značaj.


Enlarge

Prilagodi si ADAMA

ADAM izraža svežo individualnost in sodobno oblikovanje. Vendar bo zares zaživel, šele ko mu boš vlil/a svojo osebnost. Pri ADAMU je seznam možnosti za prilagajanje po meri skorajda neskončen. Vse izbereš sam/a in si ga popolnoma prilagodiš svojem okusu.


Enlarge

Bodi obveščena in povezana

Spoznaj vsestranski multimedijski sistem IntelliLink. Podpira povezavo s pametnimi telefoni s sistemom Android ali iOS. Vstopi v svet glasbe, videoposnetkov, fotografij in zemljevidov prek 7-palčnega barvnega zaslona na dotik na armaturni plošči ADAMA.


Enlarge

Privošči si sproščenost

Parkiranje je postalo zabavno. S tem svežim malčkom ni le preprosto najti parkirno mesto, temveč tudi zapeljati nanj. Poenostavljamoti življenje. To pa še ni vse. Pritisni gumb za mestno vožnjo City, ki vklopi ojačitev servovolana in s tem olajša parkiranje in manevriranje v mestu.


Enlarge

Vožnja je postala še prijetnejša

Bistvo ADAMA ni le njegov privlačni videz. Ta urbani malček se ponaša tudi z voznimi lastnostmi, ki so primerne za sodobni tehnološko napredni svet. Pomoč pri parkiranju, preprosto upravljanje volana in popoln nadzor klimatskega sistema so le nekatere od značilnosti.


Enlarge

Samozavestna vožnja

Trije bencinski motorji s petstopenjskim ročnim menjalnikom so na voljo v različici ecoFLEX, ki vključuje tehnologijo Start/Stop in poleg manjšega vpliva na okolje prinaša tudi prihranek pri gorivu.

 

ADAM je privlačnega videza, ker je izdelan s posebno skrbjo za podrobnosti. Ojačitve podvozja in vpenjalni sistem motorja prispevata k udobju pri vožnji in zelo konkurenčni porabi goriva, poleg tega pa močno prispevata k omejevanju tresljajev. Zato z ADAMOM lahko res uživaš v vožnji.