NOVI CROSSLAND X.

Ustvarjen za vas! Delovni čas, prosti čas, čas zate, čas zame ... Crossland X je pripravljen na vse, saj ga odlikujejo izjemna prilagodljivost, vrhunske inovacije in prepričljiva oblika!

PRIVLAČEN VIDEZ. POGLED VNAPREJ.

Vrhunske inovacije1, kot so projekcijski zaslon, panoramska vzvratna kamera s kotom 180°, LED luči in zaviranje v sili z zaznavanjem pešcev, omogočajo še varnejšo vožnjo.

VEČ ŽIVLJENJA, MANJ OMEJITEV.

Crossland X se odlično poda vašemu življenjskemu slogu, saj nudi izjemno vsestranskost in veliko prostora za shranjevanje – za vse izzive vsakdanjika.

> ZAČNITE S 360° IZKUŠNJO

BODITE NA TEKOČEM.

Hočete odkriti več o novem modelu Crossland X?

Close

  • Prostornina prtljažnika od 410 do 1255 litrov
  • V razmerju 40:60 deljeni preklopni in vzdolžno pomični zadnji sedeži ter preklopni naslon za roke, ki omogoča prevoz daljših predmetov
  • Veliko možnosti za shranjevanje v prostorni notranjosti
  • Dvojno prtljažno dno
Close

  • Inovativen projekcijski zaslon prikazuje vse pomembne informacije o vožnji v vašem zornem kotu med volanskim obročem in vetrobranskim steklom.
  • Prilagodljivi LED žarometi so 30 % svetlejši od običajnih halogenskih in se za optimalno vidljivost in varnost samodejno prilagajajo voznim situacijam.
  • Sistem za samodejno zaviranje2 ne zaznava le vozil, temveč tudi pešce. Sistem ves čas meri oddaljenost od predmetov, ki lahko predstavljajo tveganje. Če je razdalja premajhna, vas opozori z zvočnim signalom in prikazom. Če ne ukrepate, vozilo samodejno zmanjša hitrost. Pri hitrosti pod 30 km/h povsem zaustavi vozilo. Tako sistem pomaga zagotoviti maksimalno varnost, še posebej v mestnem prometu.3
  • Za do milimetra natančno parkiranje panoramska vzvratna kamera s kotom 180° pokaže okolico vozila. Pokaže tudi vozila, ki bodo pri vzvratni vožnji prečkala pot vozila, zato omogoča preprostejše in varnejše speljevanje. Hitro parkiranje in vožnjo iz parkirnega mesta omogoča prostoročni napredni parkirni pomočnik.

 

1Oprema je odvisna od različice.

2Na voljo od poletja 2017

3Deluje samodejno pri hitrosti več kot 5 km/h in manj kot 85 km/h. Od 5 do 30 km/h znaša upočasnjevanje za zmanjšanje hitrosti trčenja 0,9 g. Od 30 do 85 km/h sistem zmanjša hitrost za največ 22 km/h. Po tem pragu mora voznik zavirati sam, da dodatno zmanjša hitrost. Razpon hitrosti pri delovanju samodejnega zaviranja v sili je odvisen od zaznane ovire (če se ovira premika: od 5 do 85 km/h; če ovira miruje: od 5 do 80 km/h; pešec: od 5 do 60 km/h).