DEJSTVA POTRJUJEJO, DA JE COMBO LIFE PRAVA IZBIRA.

Do 7 sedežev¹, nešteto možnosti za shranjevanje in napredni sistemi za pomoč vozniku poskrbijo, da je novi Combo Life popoln sopotnik vsak dan znova.

 

¹ Za doplačilo.

PAMETNE TEHNOLOGIJE.

V Combu Life se dovršenost in praktičnost dopolnjujeta, saj so na voljo vodilne inovacije v tem razredu, na primer ogrevan volanski obroč¹, 8-palčni zaslon na dotik¹ in samodejno zaviranje v sili².

IZKORISTITE SVOJ PROSTOR.

Se odpravljate na pot z družino in veliko opreme? Z do 2693 litri prostora v prtljažniku¹ in prilagodljivimi sedeži boste s Combom Life hitro na cilju.

Close

¹ Do 2693 litrov pri Combu Life z dolgo medosno razdaljo. Do 2126 litrov pri standardni različici Comba Life. Naloženo do stropa pri poklopljenih naslonjalih zadnjih sedežev, skladno z normativom ISO 3832.

Close

¹ Za doplačilo.
² Deluje samodejno pri hitrosti več kot 5 km/h in manj kot 85 km/h. Od 0 do 30 km/h znaša upočasnjevanje za zmanjšanje hitrosti trčenja 0,9 g. Od 30 do 85 km/h sistem zmanjša hitrost za največ 22 km/h. Nad tem pragom mora voznica oziroma voznik ukrepati z zaviranjem, da dodatno zmanjša hitrost. Razpon hitrosti pri delovanju samodejnega zaviranja v sili je odvisen od zaznane ovire (če se ovira premika: od 5 do 85 km/h; če ovira miruje: od 5 do 80 km/h; pešec: od 5 do 60 km/h). Oplovi asistenčni sistemi so zasnovani za podporo vozniku znotraj omejitev, ki veljajo za vsak sistem. Voznik je vedno odgovoren za ukrepe pri vožnji.