Nazaj
  • Modeli Opel ecoFLEX – Pregled
Naprej

PONUDBA MODELOV OPEL ecoFLEX.

Za nekatere voznike je okolje na prvem mestu. Če tudi sami mislite tako, vam Opel nudi možnost, da prispevate svoj delež. Oglejte si celotno ponudbo okolju prijaznih, varčnih avtomobilov – modelov Opel ecoFLEX.

 

Oplova družina ecoFLEX uporablja vrsto tehnologij, ki skupaj zmanjšujejo porabo goriva, kar posledično pomeni manj emisij in nižje stroške.

 

Poleg tega pa boste ugotovili, da je vožnja z okolju prijaznimi avtomobili lahko tudi zabavna. Program ecoFLEX zajema široko paleto modelov in velik razpon moči motorjev. Izberite tistega, ki najbolj ustreza vašemu življenjskemu slogu. Vsi pa zagotavljajo uživanje v vožnji, kar je ena glavnih značilnosti znamke Opel.


Enlarge

Koncept ecoFLEX

Koncept Opel ecoFLEX na edinstven način združuje: strategijo, tehnologije motorjev in optimizacijo vozila. Možnost okolju prijazne vožnje približuje širšemu krogu uporabnikov, posameznikom, ki jim je mar za okolje, pa omogoča, da prispevajo k njegovemu ohranjanju.


Enlarge

Modeli ecoFLEX

Skoraj za vsak slog vožnje obstaja ustrezen model ecoFLEX. Opel Astra, Astra GTC, Combo, nova Corsa, Insignia, Meriva, Mokka, Zafira Tourer, Vivaro ali Movano – vsi modeli, ki ustrezajo vašim željam in zahtevam, so zdaj na voljo tudi v do okolja izjemno prijazni različici.