Nazaj
 • GOSPODARSKA VOZILA OPEL, PREDELAVE IN ŠE KAJ

  CORSAVAN

  Logistika, transport, distribucija? V naši ponudbi Oplovih gospodarskih vozil najdete vse: furgone, dostavnike z dvojno kabino, šasije s kabino, tovarniške nadgradnje in vozila za posebne namene uveljavljenih dobaviteljev. Imamo Oplov dostavnik, ki je popolna izbira za vaše poslovanje, strokovno znanje o gospodarskih vozilih in dodatno opremo, s katero boste zagotovo opravili svoje delo.

 • #JUNAKI VSAKDANA. GOSPODARSKA VOZILA OPEL.

  Oglejte si ta trik in strel! F2 Freestylers resnično obvladajo. S pomočjo Oplovih gospodarskih vozil so s preigravanjem navdušili mojstre, kot so Hummels, Aubameyang, Schmelzer, Weigl in Piszczek.

  Oglejte si video!
Naprej

Predelave

Poiščite gospodarska vozila z izjemno vrednostjo in rešitve za vaše poslovne zahteve s široko ponudbo tovarniških predelav in predelav drugih ponudnikov.

Odkrijte več

Finančne informacije

Če razmišljate o lizingu ali financiranju dostavnega vozila – ali upravljanju celotnega avtoparka – boste pri Oplu našli po meri pripravljene rešitve in odlične ponudbe.

Odkrijte več

Storitve

Zagotovite si informacije o jamstvih, pomoči na cesti, vzdrževanju in uporabniške priročnike za gospodarska vozila Opel.

Odkrijte več

Dodatna oprema

Odkrijte celotno ponudbo originalnih delov Opel, platišč, pnevmatik in sezonskih izdelkov.

Odkrijte več
Nazaj Naprej
Nazaj Naprej
Nazaj Naprej
Nazaj
 • CORSAVAN

  S tehnologijami in praktičnim prostorom za tovor nudi veliko, zahteva pa malo: Opel Corsavan je idealna rešitev za kratke roke dobav in ulice z gostim prometom.

  Oglejte si več podrobnosti
Naprej