Service 4+

Service 4+

Vsak avto bo nekoč star štiri leta. Tudi Opel se temu ne more izogniti. To pa še ne pomeni, da si ne zasluži enake pozornosti in tehnično naprednih storitev ter enako natančnega dela mehanikov, kot to velja za vsako Opel vozilo!

Z našo storitvijo Servis 4+ si lahko zagotovite vzdrževanje svojega Opla z Oplovo tehnologijo in originalnimi deli Opel. In to ceneje, kot ste mislili!

PREBERITE VEČ PRIKAŽI MANJ

Popolna skrb za starejše Oplove avtomobile

Vaš Opel si zasluži najboljši servis. Če je vaše vozilo staro 4 leta ali več, lahko izkoristite našo še posebej ugodno ponudbo.

Zaupajte profesionalcem svojega servisa Opel, saj najbolje poznajo vaše vozilo.

 

Je potrebno zamenjati olje ali je na vrsti vzdrževanje? Izkoristite naslednjo ponudbo:

 

  • Servis 4+ zamenjava olja od 52,99 EUR *(olje 10W40 + filter + delo za Oplove modele, starejše od 4 let, velja v tem primeru za Astro G X14XE)
  • Servis 4+ zamenjava olja od 72,99 EUR *(olje 5W30 + filter + delo za Oplove modele, starejše od 4 let, velja v tem primeru za Astro H Z14XEP)
  • Servis 4+ redno vzdrževanje od 119,00 EUR *(vzdrževanje na 1, 3, 5 ... let vključno z deli v skladu s servisno knjižico za Oplove modele, starejše od 4 let, velja v tem primeru za Astro J A14XER)
Naročite se na servis zdaj!
* Ponudba velja za vozila znamke Opel, starejša od 4 let. Navedene cene so najvišje priporočene cene in se lahko razlikujejo glede na leto, model, tip motorja in opremo vašega vozila, zato se za natančne ponudbe in podrobne informacije obrnite na servis Opel. Program velja od 1. julija 2019 do umika v vseh servisih Opel, ki sodelujejo v programu. Program Service4 + je omejen na storitve, ki so navedene na www.opel.si in je na voljo le za potrošnike (fizične osebe). Programa ni mogoče združevati z drugimi popusti. Družba Opel si pridržuje pravico kadar koli spremeniti ali umakniti program.