Pregledi

PREGLEDI.

Naj se vaš Opel uglajeno vozi s pomočjo naših strokovnjakov.

Naša vozila odlikujeta izjemna zmogljivost in vrhunska kakovost. Da bo to veljalo tudi v prihodnje, vsem voznikom priporočamo, da poskrbijo za redne preglede svojih Opel vozil. Opel servisni pregled se še posebej odlično izkaže pred spremembo letnih časov ali daljšimi potovanji. 

OPEL PREVERJANJE VARNOSTI.

Občasni pregled vozila in njegovih sestavnih delov, povezanih z varnostjo, je izjemno pomemben iz več razlogov. Pred daljšimi potovanji ali pred zimo vam zaradi varnosti vozila in potnikov v njem priporočamo, da to nalogo zaupate Opel strokovnjaku.

OPEL PREVERJANJE AKUMULATORJA.

Priporočljivo je, da strokovnjaki občasno preverijo stanje starejših akumulatorjev. To vam še posebej priporočamo pozimi, ko je izjemno neprijetno v mrazu čakati ob cesti. Poleg tega je treba preveriti nivo in stanje hladilne tekočine motorja in tekočine za pranje stekel.

PREGLED podvozja.

Kolesa in podvozje zagotavljajo stik vozila s cesto. Čim slabše je cestišče, tem verjetnejše so poškodbe podvozja. Če dalj časa vozimo po slabih cestah, je še bolj nujno, da s pomočjo strokovnjaka pregledamo izpostavljene dele vozila.

OPEL KONTROLA OLJA.

Samo ena tekočina je za vozilo pomembnejša od goriva: olje. Če ne uporabljate maziv ali motorno olje ni ustrezno, ogrožate sebe in svoje vozilo. Priporočamo, da motorno olje preveri strokovnjak in ga po potrebi zamenja.

OPEL KONTROLA KLIMATSKE NAPRAVE.

Klimatska naprava je postala skoraj standardna oprema vsakega vozila, a morate občasno poskrbeti za njen pregled, čiščenje in zamenjavo filtra cvetnega prahu. S pregledom se boste izognili vročini brez klimatske naprave, čiščenje pa bo zagotovilo, da zaradi zračenja ne boste imeli težav z zdravjem.

STROKOVNI SERVISNI PREGLEDI.

Ohranite svoje Opel vozilo v vrhunskem stanju s pomočjo naših servisnih strokovnjakov.

Odlično poznajo tehnologijo vašega vozila in so opremljeni z najsodobnejšim orodjem, zato vam lahko zagotovijo odlične storitve za pošteno ceno. Obisk pooblaščenega serviserja vsaj enkrat letno poveča ceno vozila ob prodaji.

PREVERJANJE STANJA VOZILA.

Vaš Opel ima 97 vidikov, povezanih z varnostjo in zanesljivostjo vozila. Opel strokovnjak potrebuje samo 12 minut, da jih vizualno preveri in sestavi elektronsko neobvezujoče poročilo o stanju vozila. Obiščite svojega Opel servisnega partnerja in poskrbite za brezplačni vizualni pregled!

OBVEZNI TEHNIČNI PREGLED

Opazili ste, da se je vašemu Oplu približal termin za naslednji obvezni tehnični pregled. Zaupajte ga Oplovim strokovnjakom v naših servisih in prihranite čas za nepotrebno vožnjo med centrom tehničnih pregledov in servisno delavnico v primeru potrebnih popravil!