Opel ponudbe - Rabljena vozila

PONUDBE URADNIH OPEL SERVISOV:

VEMO VSE O VAŠEM OPLU

PREGLED RABLJENEGA VOZILA PRED NAKUPOM

Varna izbira!

Če načrtujete nakup rabljenega Opla, je tehnični pregled vozila v prisotnosti lastnika obvezen ukrep. Starejša Astra, Corsa prejšnje generacije ali Meriva z veliko prevoženimi kilometri imajo svojo zgodovino, o kateri nič hudega sluteči kupec ne ve nič.

 

Morda je izbrani Opel služil kot taksi, ali pa je pet let stal v garaži. Če se odločite za rabljenega Opla, ga kupite pri lastniku, ki mu zaupate. Izberite mrežo trgovcev, ki s svojo zgodovino in velikostjo jamči za kakovost vozil. To zagotovo velja za Opel mrežo trgovcev, ki prodajajo tudi rabljene avtomobile. Po opravljenem pregledu v našem prodajno-servisnem centru vas tehnično stanje vozila ne bo neprijetno presenetilo.

 

Tudi če kupite "novo staro" Opel vozilo kje drugje, lahko računate na strokovno znanje naših uradnih servisov. Vašega rabljeno Opel vozilo bomo preverili ne glede na to, kje ste ga odkrili. Novim lastnikom Oplov nudimo cenovno ugodno tehnično preverjanje pred nakupom.

Pregled pred nakupom je v našem programu na voljo že za priporočeno ceno od 20 €*.

 

Pregled pred nakupom vključuje naslednje postavke:

  • vizualni pregled vozila na dvigalu brez razstavljanja,
  • preverjanje debeline sloja lakiranja,
  • kontrolo izvedenih posodbitev s prilagoditvami,
  • preverjanje servisne zgodovine vozila.**

 

Če ste registrirani na myOpel.si, bodo z vašim profilom shranjene informacije, ki bodo morda zanimale kupce, ko boste prodajali svoje vozilo. Program myOpel vam omogoča preprost nadzor vozila in servisov ter prejemanje posebej prilagojenih ponudb.

 

MyOpel je že na voljo kot aplikacija. Prenesite jo na svoj pameten telefon z operacijskim sistemom iOS ali Android in si med prvimi prav povsod zagotovite ekskluzivne ponudbe.

 

myOpel.si

 

Izjemna pozornost, ki si jo zasluži vsak Opel.

 

* Ponudba velja samo za zasebni nakup vozil. V programu oglaševana cena je priporočena maloprodajna cena – obrnite se na uradnega ponudnika Oplovih storitev. Za sodelovanje v programu povprašajte svojega zastopnika servisa. Ponudba pri ponudnikih Oplovih storitev, ki sodelujejo v programu, velja pred nakupom rabljenega Oplovega vozila od 1. aprila 2017 do preklica. Ponudbe ni možno kombinirati z drugimi popusti ali akcijami. Opel Southeast Europe Kft. in Oplov servisni partner, ki sodeluje v programu, si pridržujeta pravico, da kadarkoli spremenita ali prekličeta ponudbo. Ponudba velja samo za zasebnike, ki nameravajo kupiti rabljeno vozilo.

 

** Zgodovina opravljenih servisov vozila je kupcu na voljo samo v primeru, da lastnik (fizična oseba) in Oplov prodajno-servisni center zagotovita soglasje. Servisna zgodovina, ki jo zagotavljajo Oplovi servisi, vključuje: osnovne in prostovoljne preglede v uradnih Oplovih servisih.