Nazaj
 • #HVALAONSTAR
  ZGODBE UPORABNIKOV

  Kdo lahko najbolje opiše sistem OnStar in njegove prednosti? Naši uporabniki!

   

  Prav zato smo zaprosili uporabnike, da delijo svojo osebno zgodbo, pri kateri je imel pomembno vlogo Opel OnStar.

Naprej
Nazaj
 1. #HVALAONSTAR
 2. EULALIJINA ZGODBA O KLICU PRI TRČENJU
 3. CHARLOTTINA ZGODBA O KLICU PRI TRČENJU
Naprej
Close

Čelno trčenje! Kaj se zgodi potem? #hvalaOnStar

9. oktober 2015: Charlotte Tyson je na poti k svojim prijateljem, ko čelno trči v drugo vozilo. Najprej jo zgrabi panika. Nato pa je z njo angel varuh. In sedaj lahko deli zgodbo, ki je ne bo nikoli pozabila.

 

Ko se pri trčenju sproži varnostna blazina, vgrajeni senzorji vozila samodejno opozorijo svetovalca sistema OnStar, ki lahko takoj obvesti reševalne službe, če je to potrebno… Samodejni klic v primeru trčenja je le ena od številnih inovativnih funkcij sistema Opel OnStar.

Close

Ko ni možno zadržati solz! #hvalaOnStar

3. marec 2016: Eulalia Serrano se je s svojo Opel Zafiro odpravila na vožnjo po Madridu. Križišče je na prvi pogled povsem prazno, nato pa na vsem lepem pok. Šok. In nato pomirjujoč glas.

 

V primeru trčenja senzorji v vašem Oplu samodejno obvestijo klicni center OnStar. Svetovalec sistema OnStar s pomočjo naprave za prostoročno telefoniranje vzpostavi stik z vami in oceni situacijo. Če je to potrebno, ugotovi lokacijo vozila in takoj obvesti reševalne službe. Samodejni klic v primeru trčenja je le ena od številnih inovativnih možnosti sistema Opel OnStar.