Pregled

NEMŠKO ORODJE, KI PELJE VAŠ POSEL

Gospodarska vozila OPEL

MOVANO FURGON L3H2:
ŽE ZA 191€ NA MESEC

COMBO FURGON:
ŽE ZA 131€ NA MESEC

VIVARO FURGON L2H1:
ŽE ZA 186€ NA MESEC

#JUNAKI VSAKDANA. GOSPODARSKA VOZILA OPEL.

Oglejte si ta trik in strel! F2 Freestylers resnično obvladajo. S pomočjo Oplovih gospodarskih vozil so s preigravanjem navdušili mojstre, kot so Hummels, Aubameyang, Schmelzer, Weigl in Piszczek.
Predelave
Poiščite gospodarska vozila z izjemno vrednostjo in rešitve za vaše poslovne zahteve s široko ponudbo tovarniških predelav in predelav drugih ponudnikov.
 
ODKRIJTE VEČ
Finančne informacije
Če razmišljate o lizingu ali financiranju dostavnega vozila – ali upravljanju celotnega avtoparka – boste pri Oplu našli po meri pripravljene rešitve in odlične ponudbe.
 
ODKRIJTE VEČ
Storitve
Zagotovite si informacije o jamstvih, pomoči na cesti, vzdrževanju in uporabniške priročnike za gospodarska vozila Opel.
 
ODKRIJTE VEČ
Dodatna oprema
Odkrijte celotno ponudbo originalnih delov Opel, platišč, pnevmatik in sezonskih izdelkov.
 
ODKRIJTE VEČ

COMBO CARGO.

NOVI COMBO CARGO

Odkrijte novi furgon Opel Combo Cargo. Inovativni furgon, ki z izjemno vsestranskostjo in osupljivim prostorom za tovor izpolni vse vaše poslovne zahteve.

VIVARO.

VIVARO

Nova generacija Vivara z drznim videzom ter udobno in praktično kabino, dodatnim prostorom za tovor in izjemno varčno porabo. Na voljo kot furgon in različica z dvojno kabino.

MOVANO.

MOVANO

Opel Movano je zvezdnik v svetu kombijev. Z neverjetnim izborom različic, nosilnosti in višin je Movano povsem v ospredju.