Opel Experience - About Opel

OPLOVA FILOZOFIJA.

Avtomobili so naša strast – in jedro našega dela več kot 111 let. Zagnanost in strokovno znanje sta odliki, ki ju uporabljamo pri razvoju, izdelavi in prodaji inovativnih avtomobilov. To je ključni pomen našega novega vodila, ki bo od sedaj naprej spremljalo vas in znamko Opel. To filozofijo, vrednote in prepričanja, ki stojijo za njo, želimo deliti z vami.

 

Wir leben Autos” je današnje vodilo Oplovih dolgoletnih temeljnih vrednot.
“Wir leben Autos” ne izhaja zgolj iz naših nemških korenin in ljubezni do nemškega inženiringa. Izraža tudi močna čustva in strast, ki preveva vse, kar počnemo.

 

Wir” izraža našo skupno zagnanost in močan, pozitiven „zmoremo“ odnos, ki omogoča vsem zaposlenim in trgovcem, da razvijajo domiselne, presenetljive in inovativne izdelke za naše kupce.

 

Ne le, da avtomobile izdelujemo, za njih tudi živimo in beseda „leben“ izraža visok nivo naše energije, ki jo čutijo vsi, katerih življenja se je dotaknil Opel. To morda občutijo v bogastvu opreme, v privlačnih inovacijah ali preprosto v privlačnem modernem oblikovanju.

 

Zadnja, a zato nič manj pomembna, je beseda “Autos”. Verjamemo, da bodo avtomobili v prihodnosti ljudem pomenili veliko več kot samo prevozno sredstvo. Avtomobili Opel niso samo vozila, ampak tudi pomemben del vsakdanjega življenja.

 

Naše osebne izkušnje združujemo z izkušnjami naših strank, saj želimo, da bi bila njihova vsakodnevna vožnja lažja in prijetnejša. Neprestano premišljujemo o novih in boljših načinih, s katerimi lahko pozitivno vplivamo na ljudi ali vlivamo energijo v njihova življenja prek vsakega stika z znamko Opel.

 


Wir leben Autos“ je naša strast, naša vpletenost, naša pozornost na podrobnosti, naša odgovornost, naš smoter in – da – naše zaupanje.

 


To smo mi.
Opel. Wir leben Autos.

Opel | News

Novice

Novosti, predstavitve novih modelov, dogodki, tekmovanja ... Bodite prvi in izvedite vse o novostih v avtomobilski industriji. Poiščite v arhivu ali izberite kategorijo.

Preberite več
Opel - Dogodki v Sloveniji

Oplovi dogodki doma

Pridružite se nam in si oglejte kako izgleda sto Opel Cors Black&White na enem mestu, kako varčni vozniki so Slovenci in še veliko več.

Več
Opel | History and Heritage

Zgodovina Opla

Pobliže si poglejmo zgodovino avtomobilov Opel.

Preberite več
Opel | Events

Dogodki

Pretekli in aktualni dogodki– sejmi, predstavitve novih vozil, tekmovanja, šolanja – vse to najdete tukaj.
Za več informacij, izberite spodaj navadene tematike.

Preberite več
Opel - Company Information

Podatki in številke

Kdo, kje in koliko. Oglejte si podatke o Oplovem osebju, lokacijah in proizvodnji.

Poglobite se v dejstva