Zunanjost

UDOBJE IN PROSTOR ZA POTNIKE.

Vozila za prevoz ljudi Opel Movano zagotavljajo udobno in praktično potovanje vsem 'na krovu' – izberite Kombi s 6 ali 9 sedeži ali 17-sedežni Bus.

OBLIKA.

ZUNANJOST

IZJEMEN ŽE NA PRVI POGLED.

Movano naredi vtis s svojim funkcionalnim in drznim oblikovanjem ter tako nadvse primerno predstavlja vaše podjetje. Standardne LED dnevne luči zagotavljajo dodatno vidljivost.

 
NOTRANJOST

UDOBJE NA DOLGIH VOŽNJAH.

Z dvojnim sovoznikovim sedežem, sedežno klopjo za tri potnike v drugi in tretji vrsti ter enojnimi drsnimi vrati na desni strani 9-sedežni Movano Kombi zagotavlja udobno in dostopno namestitev za vse potnike. Vozniku prijazna kabina prinaša osupljivo veliko naprednih funkcij in uporabnih prostorov za shranjevanje.

 
Z dvojnim sovoznikovim sedežem, sedežno klopjo za tri potnike v drugi in tretji vrsti ter enojnimi drsnimi vrati na desni strani 9-sedežni Movano Combi zagotavlja udobno in dostopno namestitev za vse potnike. Vozniku prijazna kabina prinaša osupljivo veliko naprednih funkcij in uporabnih prostorov za shranjevanje.

UČINKOVITOST VOŽNJE.

MOTORJI IN MENJALNIKI

ZMOGLJIV, A Z MANJ EMISIJAMI.

Večja moč, več navora in manjša poraba – izbirajte med naprednimi BiTurbo dizelskimi motorji z močjo do 180 KM in navorom 400 Nm, varčno porabo in majhnimi emisijami.

 

Movanovi motorji resnično izstopajo, ko se je treba izkazati z univerzalno učinkovitostjo pri prevozu. Tehnologija BiTurbo združuje velik navor že pri manjšem številu vrtljajev ter veliko moč in navor pri več vrtljajih. Tako navdušijo z izjemno odzivnostjo, uglajenim pospeševanjem in izboljšano učinkovitostjo.

 

Sistem Start/Stop med vsakim postankom emisije in porabo goriva zmanjša na nič. Na voljo je tudi avtomatski menjalnik Easytronic®.

 

Poraba goriva v l/100 km: mestna vožnja XX, zunajmestna vožnja XX, kombinirano XX; emisije CO₂ v g/km: kombinirano XX. Skladno z uredbo R (ES) št. 715/2007 (v ustrezni veljavni različici).

STROŠKI UPORABE

DOBIČEK Z MAJHNIMI STROŠKI LASTNIŠTVA.

Izdelan je za vrsto let zanesljive uporabe z minimalnim številom obiskov servisa, zato Movano zagotavlja nizke skupne stroške lastništva s kombinacijo možnosti za prihranek denarja.

 

 

Manjše emisije znižajo davke in pozitivno vplivajo na okolje. Odlično se izkaže tudi Oplova tovarniška garancija, ki je dopolnjena z jamstvom in vključuje:

 

• 24-mesečno garancijo in 36-mesečno jamstvo, ki velja do 150.000 prevoženih kilometrov,

• 6-letno protikorozijsko garancijo

• Oplovo pomoč na cesti v prvih 5 letih v več kot 40 državah

 

Po vsej Evropi razširjeno omrežje z več kot 3000 specializiranimi servisnimi delavnicami bo poskrbelo za vas in vašega Movana. Če jih boste potrebovali, lahko svojega Movana opremite z originalnimi nadomestnimi deli Opel za zajamčeno optimalno delovanje.

 

VSESTRANSKOST.

RAZPOREDITEV SEDEŽEV

UDOBJE ZA POTNIKE, PROSTOR ZA TOVOR.

Vozila za prevoz Opel Movano zagotavljajo udobno in praktično potovanje vsem 'na krovu' – izberite Kombi s 6 ali 9 sedeži.

 
Movano Bus zagotavlja prijetno namestitev za 17 oseb, ki jih razvaja z visoko nameščenimi policami za prtljago, salonsko talno osvetlitvijo v prehodu in klimatsko napravo za doplačilo – potniki v zadnjem delu lahko individualno nastavljajo prezračevalne šobe. Standardna električno pomična stopnica omogoča udobno in varno vstopanje, za doplačilo pa je lahko nameščena tudi ob velikih drsnih vratih.
UDOBJE IN PROSTOR ZA POTNIKE
Vozila za prevoz Opel Movano zagotavljajo udobno in praktično potovanje vsem 'na krovu' – izberite Kombi s 6 ali 9 sedeži.
 

Movano Combi zagotavlja idealno kombinacijo za prevoz potnikov in prtljage. Zadnje sedežne klopi lahko tudi odstranite, da je Movano Combi povsem prilagojen vašim željam glede prevoza oseb.

 

V VAŠI PISARNI NA KOLESIH
Če svojega Movana uporabljate tudi kot mobilno pisarno, bo še kako koristen preklopni srednji sedež z vrtljivo podlago za voznikov prenosni računalnik.
 
SHRANJEVANJE

PREDAL NA ARMATURNI PLOŠČI.

Poskrbite, da bo med vožnjo vse varno shranjeno. Pomembne predmete preprosto odložite v zgornje zaprte predale.

 
PREDAL PRED SOVOZNIKOM

PROSTOR ZA VSE.

Skupna prostornina velikega predala znaša do 10,5 litra, ravna površina pa poskrbi, da so vsi pripomočki preprosto dosegljivi.

 
ZLOŽLJIVA MIZICA

VAŠ MOBILNI URAD.

Uporabite voznikovo kabino kot pisarno – z zložljivo mizico in držalom za pijačo, ki ju lahko namestite pred sovoznikov sedež.

 
PREDAL V STRANSKIH VRATIH

NIČ NI PREVELIKO.

Shranite vse, kar potrebujete po poti, v velike predale v vratih. V predal v vratih lahko odložite tudi 1,5-litrsko steklenico z vodo.

 

POVEZLJIVOST.

INTELLILINK NAVI 50

INTELIGENTNA NAVIGACIJA IN INFOTAINMENT.

IntelliLink Navi 501 zagotavlja natančno in dostopno navigacijsko vodenje, radio za informacije in razvedrilo ter sodobne možnosti za povezljivost.

 

1Za doplačilo.

 

Med ključnimi značilnostmi so:

 

  • 7-palčni barvni zaslon na dotik
  • Povezljivost prek Bluetootha®
  • Kontrole na volanu
  • Priključek USB
  • Pretočno predvajanje zvoka prek Bluetootha®
  • Digitalni radio¹
  • Zemljevidi za Evropo
  • Brezplačna aplikacija ‘aha’ za pretočno predvajanje spletnih radijskih postaj in dostop do družbenih medijev
  • Opozorila na omejitve hitrosti prek navigacijskega sistema

 

1Za doplačilo.

BREZŽIČNO POLNJENJE

NAPOLNITE SVOJ PAMETNI TELEFON BREZ KABLA.

Preprosto odložite svoj pametni telefon v predal z vgrajenim induktivnim polnilnikom, da brezžično napolnite baterijo.

 
RADIO 15 S PRIKLJUČKOM USB

BODITE NA TEKOČEM.

Sprejemnik z vgrajenim zaslonom, ki prikazuje tudi uro, in omogoča univerzalno povezljivost prek priključka USB in Bluetootha®. Moč 2 x 15 W. Za doplačilo je na voljo tudi digitalni radio DAB+.

 

VARNOST.

OPOZARJANJE NA MRTVI KOT

MANJ MRTVIH KOTOV, VEČ VARNOSTI.

Sistem za nadzor mrtvih kotov zazna druga vozila, ki vozijo za vami, in vas opozori, ko vstopijo v vaš mrtvi kot na eni ali drugi strani.

 
ASISTENCA V PRIMERU BOČNEGA VETRA

MANJ SKRBI GLEDE BOČNEGA VETRA.

Asistenca v primeru bočnega vetra samodejno zazna motnje, ki jih povzroča bočni veter, in s protiukrepi zagotovi dodatno stabilnost.

 
VARNO PO VOZNIH PASOVIH

OHRANITE SMER.

Sistem za opozarjanje na spremembo voznega pasu1 zazna menjavo voznega pasu in na nenamerno spremembo opozori s prikazom in zvočnimi signali.

 

1Na voljo samo z naprednim paketom opreme za varnost.

 

 
PARKIRNI SENZORJI

ZA PREPROSTO PARKIRANJE.

Parkirni senzorji za razdaljo1 z zvočnimi signali pri vzvratni vožnji pomagajo preprečiti morebitno škodo.

 

1Za doplačilo.

 
VZVRATNA KAMERA

PARKIRANJE Z RAZGLEDOM.

Vzvratna kamera jasno prikaže območje za vozilom na 7-palčnem zaslonu navigacijskega sistema1, da omogoči natančno parkiranje.

 

1Pri standardnem Radiu 15 s priključkom USB je slika območja za vozilom prikazana na 3,5-palčnem LCD zaslonu, ki je vgrajen v vzvratno ogledalo.

 

 

UDOBJE.

VOZNIKOV SEDEŽ COMFORT

OBMOČJE UDOBJA.

Za doplačilo je na voljo po višini prilagodljiv globok in udoben voznikov sedež s prilagodljivo ledveno oporo in naslonjalom za roko. Na voljo je tudi takšen sedež za sovoznika.

 
KABINSKA OSVETLITEV
Individualna osvetlitev za vsak sedež posebej omogoča udobno vožnjo, medtem ko osvetlitev pri stojalu za noge omogoča, da potniki enostavno najdejo svoj sedež v temi. (Standardno na modelu Bus.) 
ELEKTRONSKA KLIMATSKA NAPRAVA

HLAJENJE S PRITISKOM NA GUMB.

Da vam bo prijetno hladno, elektronska klimatska naprava samodejno prilagodi temperaturo in vzdržuje izbrano klimo v notranjosti vozila.

 
POTOVALNI RAČUNALNIK

OSTANITE OBVEŠČENI.

3,5-palčno TFT območje med instrumenti jasno prikazuje vse ustrezne informacije, kot sta doseg ali čas vožnje, in opozorila naprednih sistemov za pomoč vozniku.

 
ZLOŽLJIVA STRANSKA STOPNICA
Električno zložljiva stranska stopnica omogoča enostaven in varen dostop. Ko so stranska vrata odprta, se stopnica avtomatsko postavi, ko pa se zaprejo, se tudi stopnica avtomatsko umakne. (Standardno na modelu Bus.)  

DODATNA OPREMA

DODATNA OPREMA – PO VAŠI MERI

Z originalno opremo Opel se lahko izrazite in povsem izkoristite svoje vozilo. Zasnovana in preverjena je za vašega Opla.
Prevleka za sedež Premium
POKAŽI PODROBNOSTI
Tepihi za vse vremenske razmere
POKAŽI PODROBNOSTI
Zaščitna mreža za stransko steklo
POKAŽI PODROBNOSTI
Zaščitne zavesice
POKAŽI PODROBNOSTI
Za preprosto parkiranje
POKAŽI PODROBNOSTI
Vlečne kljuke
POKAŽI PODROBNOSTI

NASLEDNJI KORAKI.